Усі міські сервіси в одному місці: З'явився додаток Kyiv Smart City

Новости
27.05.2019
ПОДЕЛИТЬСЯ
Оплата послуг зі смартфона
ПОДЕЛИТЬСЯ

Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА випустив мобільний додаток Kyiv Smart City. Тепер кожен житель столиці зможе поповнити картку для проїзду в громадському транспорті, оплатити паркування, внести свого улюбленця до Реєстру домашніх тварин або записатися на прийом до лікаря.

Координаторкою проекту Kyiv Smart City стала креативна директорка L’Officiel Україна Ярослава Бойко. "Киянам дали можливість особисто обирати найважливіші сервіси, які будуть переведені в онлайн. Адже в додатку передбачена можливість проголосувати за послуги, які кияни хочуть бачити реалізованими в першу чергу. Це можна зробити прямо в Kyiv Smart City, натиснувши на відповідну іконку. Тепер для того, щоб отримати необхідну послугу, жителям столиці достатньо просто взяти в руки телефон", — розповіла Ярослава.

Зараз у додатку можна оплатити квитки на громадський транспорт, а в найближчий час Kyiv Smart City дасть швидкий доступ і до інших міських сервісів:

  • Оплата комунальних послуг
  • "Електронна демократія" ("Громадський бюджет", "Електронні петиції", "Активний киянин", "Електронний будинок")
  • Реєстр домашніх тварин
  • Сервіси водія (оплата паркування, пошук паркомісця, сплата штрафу)
  • Онлайн-запис до лікаря, електронний рецепт
  • Електронна черга запису в дитячий садок
  • 1551

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

​Усі міські сервіси в твоєму телефоні: в Києві презентували додаток Kyiv Smart City Тепер кожен житель столиці зможе поповнити Kyiv Smart Card, оплатити паркування, внести свого улюбленця до Реєстру домашніх тварин або записатися на прийом до лікаря та багато іншого за допомогою мобільного додатку. Додаток було презентовано в рамках @iforumua . Директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА @yuriynazarov прокоментував: «Додаток повністю орієнтований на користувачів, тому ми передбачили можливість проголосувати за сервіси, які кияни хочуть бачити реалізованими в першу чергу. Це можна зробити безпосередньо в додатку, натиснувши на відповідну іконку біля будь-якої функції. Таким чином ми об’єднуємо всі електронні сервіси у смартфоні. Тепер, щоб отримати необхідну послугу, киянам треба лише відкрити додаток на телефоні». . . #ksc #kyivsmart #kyivsmartcity #kyiv #city #smart #innovation #iforum #iforum2019

Публикация от Kyiv Smart City (@_kyivsmartcity)

Також у додатку можна буде знайти актуальну інформацію про пункти прийому сміття, спортивні заклади, соціальну підтримку населення та події в Києві.

Завантажити додаток можна за посиланням.

Читайте также: Alina Pash выпустила первую часть дебютного альбома "ПИНТЯ: Гори"

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).