Як це було: Концерт класичної музики "Класик пікнік. Сінема"

События
20.06.2019
ПОДЕЛИТЬСЯ
Понад тисячу киян слухали класику в парку Шевченка
ПОДЕЛИТЬСЯ

Минулої п’ятниці у парку імені Тараса Шевченка відбувся концерт класичної музики "Класик пікнік. Сінема", де звучали відомі шедеври світової класики, що стали саундтреками до кінофільмів. Організував захід благодійний фонд "Відкрита музика міста".

"Ми надзвичайно раді були бачити таку кількість гостей на першому в цьому році "Класик пікніку". Ми довго і наполегливо працювали над програмою, ретельно відбираючи мелодії і створюючи новий вид дозвілля для наших гостей, адже класика – це мова, якою душа говорить з душею, вона не потребує перекладу і спільна для всіх людей, незалежно від національності, віросповідання чи будь-яких інших уподобань", – розказала автор проекту Марія Дідковська.

Творча майстерня Мирослави Которович та камерний ансамбль "Артехатта" майже 2 години виконували мелодії із фільмів Федеріко Феліні, Стівена Спілберга, Квентіна Тарантіно, Сергія Параджанова та багатьох інших.

Ведучою вечірньої програми стала Мар'яна Головко, яка наживо виконала деякі з музичних творів, зірвавши овації аудиторії на пісні "Впали роси на покоси" із легендарного фільму "Роман та Франческа". 

На завершення вечора креативна агенція Leo Burnett Ukraine представила гостям  показ потенційних переможців фестивалю Cannes Lions.

 

Мария Дидковская Надежда Елько Никита Подольский, Оксана Берг Вера Титова, Мария Дидковская, Наталья Листопад Светлана Бевза Вера Титова Наталья Листопад Мария Дидковская Анна Буткевич, Андре Тан Мария Дидковская Мария Дидковская Лилия Литковская Светлана Бевза Серж Смолин, Серж Пайе Серж Пайе, Серж Смолин Мария Дидковская Вера Титова, Наталья Листопад Михаил Липаков

Смотрите также: Як це було: Бал квітів у ресторані "Прага"

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).