Бренд Ecco вперше в Україні презентував Ecco Leather Factory Petit

События
05.09.2019
ПОДЕЛИТЬСЯ
На честь 25-річчя бренду Ecco в Україні
ПОДЕЛИТЬСЯ

Цієї осені легендарний бренд з Данії Еcco, що понад 50 років входить до трійки найбільших у світі виробників взуття, святкує 25-річчя в Україні. На честь ювілею, спільно з INTERTOP Ukraine, бренд вперше представив в Україні унікальну міні-фабрику Еcco Leather Factory Petit, яка працювала під час Ukrainian Fashion Week.

Еcco Leather Factory Petit була розроблена та виготовлена Method Studio та є єдиною шкіряною фабрикою з творчою лабораторією, що відома інноваційним ставленням до процесу (від обробки шкіри до готової моделі), при цьому зберігаючи автентичність традицій майстерні. Концепція фабрики передбачає, що конструкція проекту тимчасово перетворюється на справжню шкіряну майстерню, з колекцією потужного промислового обладнання, зразками натуральної шкіри, ґудзиками, блискавками та всіма необхідними матеріалами.

"Міні-фабрика Еcco є ідеальною платформою для знайомства з тонкощами мистецтва обробки шкіри та сучасними технологіями створення готових виробів. Ми раді поділитися багаторічним досвідом наших данських партнерів з професійною спільнотою України! Сподіваємось, що це позитивно вплине на розвиток ринку та надасть натхнення дизайнерам створювати нові колекції, які підкорять світ", – коментує маркетинг-директор INTERTOP Ukraine Валерія Толочина.

Кожен з учасників майстер-класу під чуйним керівництвом фахівців із Данії створив унікальні вироби зі шкіри високої якості, які вдало прикрасять їхній гардероб.

Евгенія Скварська, Юлія Хромцова Анатолій Анатоліч Лілія Пустовіт Яна Алтухова Ілля Кваша Валерій Зайцев, Татьяна Богдан Артем Клімчук Ігор Кіріков Олександр Педан Олена Бурба Валерія Толочина Олексій Нілов, Роман Тимофєєв Артем Пивоваров Антон Бокій Марія Міготіна Евгенія Скварська Марія Мохова

Читайте также: Туристический набор: INTERTOP выпустили первую коллекцию одежды совместно с брендом Poustovit

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).