В Києві відбудеться конференція HeForShe Congress в форматі соціального експерименту

Новини
11.10.2019
ПОДЕЛИТЬСЯ
На тему прав людини
ПОДЕЛИТЬСЯ

В Києві вдруге пройде конференція HeForShe Congress 2019, головною ідеєю якої є залучення чоловіків та хлопців зі всього світу до питань рівності та фемінізму. HeForShe є міжнародним рухом, який започаткувала акторка Емма Уотсон 20 вересня 2014 року. За словами Емми: “Фемінізм – це віра в те, що чоловіки і жінки мають рівні права та можливості. Це теорія про політичну, економічну та соціальну рівність статей”.

В Україні рух HeForShe проводиться вже вдруге. В цьому році подія пройде 17 жовтня та об’єднає експертів у сфері бізнесу, культури, освіти та медіа. Цього року серед організаторів конгресу – "ООН-Жінки" в Україні, які вирішили вийти за межі формату публічних виступів та провести соціальний експеримент. Серед спікерів – 7 чоловіків-лідерів у своїх індустріях: Юрій Филюк – засновник Urban Space 100, Андрій Худо – співзасновник холдингу емоцій !FEST, Сергій Вовк співзасновник та куратор Kyiv Academy of Media Arts (KAMA), Михайло Царьов – генеральний директор StarLightMedia, Олександр Тодорчук – засновник гуманістичного руху UAnimals, Костянтин Лежнін – заступник голови правління "Укрсіббанку", та Дмитро Кулеба – віце-прем'єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції. 

Під час заходу спікери опрацюють 7 принципів підтримки жінок в бізнесі та шукатимуть плюси їхнього впровадження у свою справу. В той самий час 7 жінок-менторок будуть консультувати учасників експерименту. Захід відбудеться 17 жовтня в Центрі сучасного мистецтва М17. А зареєструватися на подію можна тут.

Читайте также: Эмма Уотсон запустила горячую линию для женщин, пострадавших от насилия

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).