Оголошені номінанти премії Jager Music Awards — 2019

Новини
22.10.2019
ПОДЕЛИТЬСЯ
Найкращі виконавці незалежної музики
ПОДЕЛИТЬСЯ

Організатори Jager Music Awards оголосили шорт-листи у 10 основних номінаціях. Кожна з категорій покликана визначити головні досягнення в індустрії за 2019 рік. Серед них: "Гурт року", "Сингл року", "Відео року", "Хіп-хоп артист року", "Рок-артист року", "Електронний артист року", "Лейбл року", "Подія року", "Діджей року" та "Внесок в індустрію". Номінанти — прогресивні революціонери сучасної сцени, реформатори локального концертного ландшафту.

Списки претендентів на нагороду були сформовані завдяки найважливішим гравцям музичної індустрії України та Європи. У панелі журі цьогорічної премії: партнер фестивалю Sziget і продюсер LightStage Этторе Фольеро; тур-менеджер гуртів Kaiser Chiefs, RED та Fink Саймон Де Вінтер; засновниця агенції Pop Corn CA Лідія Клов; саунд-продюсер, композитор та засновник гурту The Maneken Євген Філатов; редактор музичного видання Flow Льоша Горбаш та чимало інших експертів.

Важливо, що крім рішення експертного журі, на голосування впливатиме думка користувачів сайту — jagermusicawards.com.ua. Проголосувати на сторінці премії може кожен відсьогодні й до 1 листопада.

Крім основних категорій на сайті розпочато відкрите голосування у номінації Young Blood, яку створено з метою пошуку нових імен на українській сцені. Цьогоріч на премію подано 576 заявок, що удвічі більше ніж минулоріч. До шортлисту у цій номінації традиційно потрапило 56 гуртів.

Імена переможців у кожній з категорій стануть відомими 15 листопада в арт-галереї Lavra на другій церемонії вручення Jager Music Awards.

Номінанти премії Jager Music Awards 2019
Гурт року
ДАХАБРАХА
LATEXFAUNA
YUKO

Сингл року
P.PAT & YUKO — HRUSHKA
JERRY HEIL — ОХРАНА_ОТМЄНА
CAPE COD & JAMALA —КРОК

Відео Року
ALYONA ALYONA & ALINA PASH — ПАДЛО
ДАХАБРАХА, ONUKA, THE MANEKEN, KATYA CHILLY — ГОЛОС ВОДИ
MONATIK — LOVE IT РИТМ

Рок-артист року 
O.TORVALD
SINOPTIK
STONED JESUS

Хіп-хоп артист року
FREEL
ALINA PASH
FO SHO

Електронний артист року
WWWAAAVVVEEE
BEJENEC
MONOCONDA

Лейбл року
ABY SHO MUSIC
MASTERSKAYA
VIDLIK

Подія року
ATLAS WEEKEND
MONATIK. LOVE IT РИТМ. НСК ОЛІМПІЙСЬКИЙ
UPARK FESTIVAL

DJ року
KOLOAH
OMNIA
DJ KOLOSOVA

Внесок в індустрію
ЄВГЕН ФІЛАТОВ
ІВАН ДОРН
KYIV MUSIC DAYS

Читайте також: Шорт-лист Букеровской премии — 2019: Автор "Рассказа служанки" среди номинантов

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).