Як це було: Офіційне відкриття корнера Sergio Rossi в ЦУМ

События
22.11.2019
ПОДЕЛИТЬСЯ
Вперше в Києві
ПОДЕЛИТЬСЯ

21 листопада в київському ЦУМ відбулася довгоочікувана подія для шанувальників Sergio Rossi – офіційне відкриття корнера італійського бренду взуття та аксесуарів. Запрошені гості мали можливість одними з перших приміряти та придбати взуття з нової колекції бренду. 

"ЦУМ – важливий партнер для Sergio Rossi, і я пишаюся тим, що ми зміцнюємо наші взаємини відкриттям корнера. Ця подія знаменує новий етап у стратегії розвитку бренду і підтримує наш орієнтир на глобальне розширення роздрібної торгівлі. Корнер Sergio Rossi в ЦУМ відображає серце і душу нашого бренду і нашої спадщини, і я дуже радий, що можу донести частину нашої історії до України", – коментує Рікардо Скіутто, генеральний директор Sergio Rossi Group. 

В корнері представлена ​​осінньо-зимова колекція жіночого взуття Sergio Rossi – новий розділ в історії бренду. Віддаючи данину поваги спадщині бренду, Sergio визначається геометричним перевиданням архівного логотипу Sergio Rossi, датованого сімдесятими. Гострі носки і підбори в різних варіантах висоти створюють основу колекції, яка відображає універсальний дух динамічних і елегантних жінок сучасності. Натхненний барвистими спортивними костюмами кінця вісімдесятих і початку дев'яностих, бренд представив чоботи вище коліна і до коліна, а також ботильйони і туфлі на підборах з міксу різних матеріалів, від наппа і ламінованої шкіри до кришталевої сітки.

Valentine Pretto Наталья Гоций Алена Шоптенко София Дутчак Ирина Мищенко Карина Бербенец, София Дутчак, Ксения Касьян Наталья Гоций Ксения Павлюченко и Елена Ева Маруся Коваль, Елена Скоробогач, Valentine Pretto Иванна Шнайдер, Марина Богачева Анна Чепурышкина и Вадим Медведев Светлана Макеенко Наталья Гурьева Ден Логвинов Татьяна Римиханова Татьяна Карикова Наталья Бадер Ксения Касьян Анна Чепурышкина Маруся Коваль и Соня Борушко

Читайте також: Свой корнер в ЦУМ: 4 украинских бренда о продажах, клиентах и будущем модной индустрии

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).