Kyiv Symphony Orchestra зіграють благодійний концерт на даху простору Kooperativ

Новости
09.09.2020
ПОДЕЛИТЬСЯ
Диригентом буде всесвітньо відомий музикант Луїджі Ґаджеро
ПОДЕЛИТЬСЯ

10 вересня Kyiv Symphony Orchestra зіграють благодійний концерт на даху простору Kooperativ. Диригентом концерту буде всесвітньо відомий музикант Луїджі Ґаджеро. Він виступає у найпрестижніших концертних залах по всьому світу: у Берлінській філармонії, в Карнегі-Холі, на Бієнале у Зальцбурзі та Венеції, а також у BBC Proms в Лондоні.

Подія благодійна – цим концерт Kyiv Symphony Orchestra, Kooperativ, Фундація Дарини Жолдак та Fedoriv Group допоможуть зібрати книжки для дитячої бібліотеки у селі Кризьке Луганської області.

“Ми та Kooperativ поєднуємо в собі ті ж самі якості та цінності: сучасну модель управління, європейський рівень гри, креатив та нестримний рух уперед. Поєднуючи свої енергетичні активи, ми здатні робити фантастичні речі. Цей концерт один із таких – ми домовилися про нього лише у понеділок, а вже у четвер будемо грати для резидентів Kooperativ. Ми з командою дуже раді, що зможемо спробувати новий майданчик – прекрасний дах простору”, – Олександр Зайцев, директор Kyiv Symphony Orchestra.

Солістами концерту стануть: Варвара Васильєва та Аліса Рубанова (скрипки), Інна Воробець (флейта), Наталія Фоменко (клавесин), ведуча концерту — музикознавиця Люба Морозова.

В програмі концерту твори Йоганна Крістіана Баха та Йоганна Себастьяна Баха.

Трансляцію можна подивитись онлайн за посиланням.

Читайте также: В Києві пройдуть благодійні "Літературні читання Олени Кравець"

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).