На районі: Alyona Alyona випустила кліп із популярним казахським блогером Fatbelly

Новости
23.10.2020
ПОДЕЛИТЬСЯ
Схожість культур
ПОДЕЛИТЬСЯ

Alyona Alyona випустила кліп із популярним казахським блогером Fatbelly на пісню Rayon. Виконавці готували трек дистанційно з України та Казахстану.

"Я якось рилася в інстаграмі і наткнулася на відео з дуже сильним соціальним підтекстом — про насилля в сім’ї над дітьми. Всі ролі в ньому виконував один хлопець — Женя. То був захват! Вся його сторінка була заповнена гумором та різними мотиваційними відео. Я вирішила написати йому особисто і подякувати за те, що він транслює близькі мені цінності. А у нас, як виявилося, вже була переписка, де він ще на початку моєї кар’єри пропонував мені спільну роботу. Ну я подякувала і запитала, чи пропозиція ще в силі. Так у нас з’явилася ідея спільного треку. Але що може об’єднувати двох простих людей? Ми подумали, що 100% — рідний район", — розповіла Alyona Alyona.

Кліп Rayon знімали в двох країнах окремо. Виконавці хотіли показати людей різних національностей, їхні культурні цінності та схожість менталітету казахів та українців.

"Ми показали казахські райони: модних школярок, "чотких" пацанів, субкультуру, вихідців медресе. У фінальній сцені всі герої разом, що і розкриває суть Казахстану: ми всі різні, але в той же час єдині", — коментує відеороботу режисер Куаниш Бейсеков. 

“Це був крутий досвід. Я все ще під враженням від того, що ми зловили спільний вайб, будучи в різних країнах. Дуже надихнувся цією роботою. Карантин змушує працювати і креативити ще сильніше”, — говорить про роботу Fatbelly.

Читайте також: Рок-дива на байку: Alyona Alyona випустила кліп на пісню "Дикі танці"

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).