Litkovskaya створили нову уніформу для персоналу київського ЦУМ

Новини
03.12.2020
ПОДЕЛИТЬСЯ
Унікальний корпоративний стиль
ПОДЕЛИТЬСЯ

Litkovskaya створили нову форму для стилістів-консультантів та касирів київського ЦУМ. До розробки форми команда універмагу підійшла з повним залученням у всі процеси – від вибору партнера, опрацювання вимог і побажань до дизайну й естетики. В результаті колаборації з українським брендом був створений унікальний корпоративний стиль – сет з 6 одиниць для стилістів-консультантів, а також сет з 5 одиниць для касирів універмагу.

"Уніформа завжди щось більше, ніж одяг для роботи, – це відзнака, символ, самоідентифікація. В житті ми всі так чи інакше приходимо до особистої уніформи, створюючи власний стиль. Працюючи над колаборацією, ми вирішили зробити акцент на функціональних деталях, перетворюючи в декор практичні елементи. У нас є пояс, який робить силует приталеним, оформляє його і при цьому має практичну функцію для уніформи – на нього можна повісити бейдж з інформацією про співробітника. Якщо говорити про матеріали, то їх вибирали, орієнтуючись в першу чергу на функціональність, витривалість. Чорний колір взяли за основу, відштовхуючись від класичних, строгих уявлень про уніформу, і розробили кілька моделей спеціально для колаборації", – коментує Ліля Літковська.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).