Технологічні тканини та новітні технології в колекції Riot Division

Съемка
07.12.2020
ПОДЕЛИТЬСЯ
Осінь-зима — 2020
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бренд Riot Division, відомий своїм технологічним підходом до створення одягу, представив нову осінньо-зимову колекцію Bifurcation Point, що означає "критичний стан системи". Це філософське питання, яке поставила перед собою команда, перегукується з поточною ситуацією у світі, коли звичні підвалини руйнуються і доводиться шукати нові рішення. Точка біфуркації — термін з термодинаміки, що означає момент критичного стану системи, в якому вона стає нестабільною і виникає невизначеність. Пройшовши точку біфуркації, система може стати більш хаотичною або ж вийти на новий, якісний рівень порядку.

"Працюючи над колекцією, ми пройшли свого роду точку біфуркації. Ми оптимізували дизайн кожного предмету і перейшли до оновлених, зрозумілих та практичних форм", — розповідає засновник бренду Олег Мороз.

У колекції Riot Division FW2020 домінує військова естетика, з притаманними їй кольорами. Речі доступні в чорному, оливковому, коричневому та сірому кольорах. Дві варіації класичної куртки M65 з використанням двошарової мембрани: куртка з системою кишень Nullus і подовжена парка. Обидва вироби доповнені оновленим брендингом. Ще одна новинка в колекції — брюки карго Oversize 2 Pockets Pants у вільному крої зі щільної бавовни. Кишені та манжети на брюках оснащені фіксаторами для додаткової функціональності та комфорту.

Одним з ключових нововведень колекції став пуховик Bifurcation Down Jacket. Він виконаний з тонкого нейлону з тефлоновим покриттям, з використанням синтетичного утеплювача G-Loft, який забезпечує комфорт при температурі –20 °C. Ще одна особливість куртки — анатомічний капюшон, який надійно захищає від негоди.

Жіноча лінійка також виконана у мілітарі-стилістиці. В першу чергу це стосується Fuji Coat — нової довгої куртки, виготовленої з двошарової мембрани, і додаткового лайнера, який можна використовувати окремо або ж як ще один шар одягу в холодну погоду. Дизайнери бренду розробили термокостюм, в який увійшли рашгард, легінси та балаклава.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).