Bevza випустили 3 светри, натхненні пейзажами України

Новини
18.12.2020
ПОДЕЛИТЬСЯ
Журавель у небі, пшеничне поле та червона хата у Карпатах
ПОДЕЛИТЬСЯ

Bevza презентували 3 зимових светри із зображеннями журавля у небі, пшеничного поля та червоної хати у Карпатах. Натхненням колекції послугували фото, зроблені Степаном Лісовським під час літньої подорожі з Надією Шаповал.

"На створення цих светрів мене надихнули фото моїх друзів. Це не перший раз, коли ми працюємо разом. З Надією ми робили колаборацію у колекції весна-літо 2021, а Степан вже не перший рік знімає кампейни колекцій Bevza", — розповіла дизайнер бренду Світлана Бевза.

Фото з журавлем було зроблено Степаном посеред поля під час подорожі-дослідження Україною, а фото червоної хатинки Надія зробила випадково біля селища Буковець Івано-Франківської області, подорожуючи Карпатами. 

"Під час подорожі нами рухала мета спробувати відобразити особливості української території: природу, тварин. Моїм завданням було знайти візуальну мову, яка максимально розкрила б тему України. Проєкт TRYP був першим кроком до цього. Ми продовжимо це робити і, сподіваюся, незабаром поділимося другою частиною нашої подорожі", — прокоментував Степан.

Читайте также: Трипільська культура: Колекція аксесуарів бренду Bevza та керамістки Надії Шаповал

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).