11 артистів у лайнапі: Closer проведе дводенну вечірку на Масляну

Новости
10.03.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Перший мініфестиваль року
ПОДЕЛИТЬСЯ

Команда арт-центру "Клоузер" та Куренів проведе дводенну вечірку на свято Масляної із 11 артистами у лайнапі та трьома локаціями, що будуть задіяні під час святкування.

Розпочнеться подія 13 березня, в суботу, вдень, у Куренях. Увечорі все перенесеться у "Клоузер", а потім, у неділю вранці, вже за традицією — на Причал.

"Цього року Масляна вже схожа на маленький фестиваль: 3 локації, 11 друзів "Клоузеру" звідусіль (з Німеччини, Британії, США, Румунії, України), що гратимуть впродовж десь годин 30+, тисячі млинців з різними начинками, чай, глінтвейн, два святкових опудала, які ми спалимо, багаття, теплі зони та все, що треба для святкування, з великого чек-листа. А ще до нас приїздить ансамбль із Закарпаття та майстри народних свят, про яких ми розповімо трішки згодом", — зазначають організатори на своїх офіційних каналах.

Придбати квитки на захід можна за посиланням.  

Серед артистів, які виступлять, — The Ghost, Evan Baggs, Priku, Dan Andrei, Anthea, Roustam, SE62, Noizar & Borys, Karine & Shakolin.

Читайте также: "Мне очень комфортно там, где я нахожусь. Я счастлив", — диджей Роман Крымский о Closer, виниле и первом выступлении на Казантипе

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).