Frolov випустили першу весільну колекцію. Музою стала мама дизайнера

Съемка
25.03.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Історія кохання
ПОДЕЛИТЬСЯ

У перших весільних вбраннях Івана Фролова під вінець пішла його сестра. Тепер Frolov випустили першу весільну колекцію, музою якої стала його мама. Саме її історії кохання дизайнер присвятив колекцію.

За словами Івана, робота з нареченими над customized-образами дала йому відчути абсолютну різноманітність настроїв, підходів та характерів пар, що збираються одружитися. Зйомку лукбуку колекції провели в залі Будинку з химерами.

Frolov Bridal складається з двох ліній одягу: жіночої (bride) та чоловічої (bridegroom). Жоден з весільних образів не стане one-night-garment, а може бути трансформованим у вечірній вихід будь-якої важливої події.

Образи чоловіків також різноманітні. Від максимальної святковості white tie, абсолютної класики – чорного смокінгу, до легких шовкових сорочок, жилету та штанів.

Кольорова гама колекції не обмежена класичними білим, молочним та відтінками ігристого – вона містить червоний, чорний і бежевий кольори. 

Одним з ключових елементів оздоблення колекції є троянди, створені вручну. “Білі троянди, які мій тато подарував мамі, коли просив її руки, стали для мене символом початку історії кохання моїх батьків. Фотографіям, де моя мама тримає у руках ці квіти, навіть присвячена окрема сукня в колекції. А весільні фото мами з татом надихнули мене використати в роботі естетику різних епох минулого століття”, — Іван Фролов.

Дизайни деяких мережив є архівними вінтажними зразками легендарної французької фабрики Solstiss, які давно зняті з виробництва.

Моделями кампейну стали друзі бренду: Наталія Гоцій, Layah, Денис Грищук, — серед яких навіть є реальна пара. Фотограф офіційного кампейну — Крістіна Подобед.

 

Читайте также: Frolov представили капсульну колекцію у червоно-білих кольорах

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).