Всеукраїнський архітектурний конкурс творчої молоді оголосив своїх переможців

Lifestyle
31.03.2021
Get me 2 the top Ukraine 2020-2021
ПОДЕЛИТЬСЯ

19 березня відбулась Церемонія нагородження V всеукраїнського молодіжного конкурсу Get Me 2 the Top 20/21 від Асоціації SBID - Society of British & International Interior Design. Цього року у фінал пройшли роботи студентів з 16 університетів, а судді з України та Великобританії обрали таких переможців:

Product Design — переможець Олександра Моргун, ХДАДМ, крім того два фіналісти отримали запрошення на стажування до студії Сергія Махна, а саме Аліна Чень, ХДАДМ, та Олена Геречко, НУ Львівська Політехніка. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Private Space — ЮЛІЯ Бражнікова, КНУТД

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Public Space — ОЛЕКСАНДР Рехліцький, КНУБА

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Retail design — АНАСТАСІЯ Демиденко, КДАДПМД ім Бойчука

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Overall winner — Дар’я Уткіна, Академія сучасного мистецтва імені Сальвадора Далі, отримала головний приз — шість місяців оплачуваного стажування у британській архітектурній компанії Jestico+Whiles, включаючи переліт та проживання у Лондоні.

Головна мета конкурсу в Україні — популяризація українського дизайну, мистецтва, високих стандартів праці, концепції та стандартів універсального дизайну, пошук та підтримка молодих талантів, залучення закордонних інвестицій в Україну.

Організатор — Співтовариство британського та міжнародного інтер’єрного дизайну SBID, яке об’єднує лідерів ринку дизайну та архітектури, небайдужих до розвитку професійної платформи в Україні.

 

Читайте также: Джонатан Андерсон основал 2 премии для современных художников

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).