Alyona Alyona випустила альбом Galas: У ньому 15 треків, записаних із різними музикантами

Новини
08.04.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
На важливі теми
ПОДЕЛИТЬСЯ

Galas — це хайп по-українськи. В своїх треках Альона привертає увагу до складних питань: екології, голоду, бідності, пандемії, внутрішньої сили та гармонії, хейту та стереотипів про жіночу красу. 

В альбом входить 15 треків. Серед них — 11 фітів, записаних із топовими артистами з різних куточків світу: канадським хіп-хоп-артистом Dax, палкою мексиканкою Yoss Bones, австралійською незалежною співачкою Sexton, музичним виконавцем з Аргентини ECKO, інді-зіркою з Ізраїлю Noga Erez, українським співаком MONATIK та іншими.

«Я дуже рада, що познайомилася з такою кількістю крутих музикантів і разом нам вдалося створити стільки композицій. Сподіваюся, українцям вони допоможуть розширити свою свідомість, відкрити щось нове, а для інших країн — відкрити Україну. Всі куплети я писала українською мовою. Хочу, щоб весь світ знав про український реп, знав, що він крутий і що він качає», — коментує альбом Alyona Alyona.

На підтримку альбому був відзнятий кліп на пісню «Читаю реп». Він присвячений всім українцям, які покинули рідні краї в пошуках кращого життя. Всім тим, хто зіткнувся з так званим «синдромом іммігранта». У відеороботі Альона нагадує, що найтемніший час наступає завжди перед світанком.

Режисером кліпу виступив Сергій Чеботаренко, найбільш відомий завдяки спортивній драмі «Пульс», що перемогла у двох номінаціях на американському кінофестивалі FLIC, та стрічці про Ігоря Сікорського «Містер Гелікоптер».

Послухати альбом можна всюди:  Apple MusicSpotifyDeezer.

Дивіться також: Alyona Alyona випустила кліп на пісню "Дубадав" за участі користувачів Viber

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).