Преміальний дизайн та смак без компромісів у новому glo™ hyper+

Новости
27.04.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
А також нові відтінки корпусу
ПОДЕЛИТЬСЯ

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Інновації, стиль та лаконічний дизайн завжди перемагають, особливо коли мова йде про речі, якими ми користуємося щоденно. У 2019 році бренд glo™ вперше в Україні представив пристрій із інноваційною індукційною технологією нагрівання тютюну – glo™ pro. У травні 2020 з’явився новий формат девайсів – прогресивний glo™ hyper та спеціально розроблена лінійка тютюнових стіків neo™* нового формату.  

Рік потому бренд підготував для користувачів новинку – девайс glo™ hyper+ з оновленою палітрою кольорів та довершеною комбінацією текстур. Витончені лінії корпусу glo™ hyper+ та поєднання текстур надають девайсу преміальний вигляд.  

Новий стиль та преміальний імідж    

Новий glo™ hyper+ стане доповненням вашого щоденного образу. Металевий корпус девайсу гармонійно поєднується із глянцевою панеллю, яка розташована збоку пристрою. 

Серед представлених кольорів – елегантний чорний, бездоганний білий, довершений синій, а також новинка – вишуканий золотий, який вперше представлений у палітрі glo™ hyper. Лінійка кольорів підібрана таким чином, щоб вписуватися в гардероб та гармонійно поєднуватися зі стилем власника glo™ hyper+.  Девайс розроблений для людей, які слідкують за трендами та звикли до преміум-комфорту.   



Знайома інноваційна технологія   

За сучасним дизайном ховається вже відома повнолітнім споживачам інноваційна технологія індукційного нагрівання тютюну glo ™. Вона дозволяє отримати більш інтенсивний та насичений смак. 



Комфорт у користуванні   

У новому glo™ hyper+ збережено два режими: Стандартний та Буст. В режимі Буст тютюн нагрівається до 270°С всього за 15 секунд і дозволяє протягом 3 хвилин насолоджуватися більш інтенсивним і насиченим смаком. Це дає можливість відчути більш яскравий смак. При цьому кількість сесій без підзарядки залишається такою ж, як і при використанні в режимі Стандарт.  

Смак, за який цінять glo™  

Для glo™ hyper+ використовують тютюнові стіки neo™, які дозволяють власнику пристрою відчути яскравий та насичений тютюновий післясмак. 

Лінійка neo™ стіків представлена широкою палітрою смаків, серед яких кожен знайде свій власний – від класичних тютюнових смаків  до яскравих ягідних або тропічних варіацій.     

*Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.   

Читайте також: Як це було: Онлайн-вечірка "Музичний HYPER Set"

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).