Марина Полканова приміряє трипільські символи та сукні ручної роботи в рекламі Bevza

Съемка
30.04.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Весна-літо — 2021
ПОДЕЛИТЬСЯ

Bevza випустили другу частину рекламної кампанії весняно-літньої колекції, яку присвятили почуттям та прихованим бажанням. Над зйомкою працював фотограф Стефан Лісовський. Головною героїнею зйомки стала модель Марина Полканова.

"Зображення водночас різкі та чуттєві. Це інша, менш відома сторона естетики бренду Bevza — дещо грайлива і провокаційна, але разом із тим повна оголених емоцій та справжніх почуттів. Поки дистанція до місць, у яких ми любимо бувати, залишається все такою ж довгою, ми долаємо великий шлях до самих себе. Разом із тим, поки подорожі поставлені на паузу, ми продовжуємо зберігати ностальгічні спогади про них", — розказує Світлана Бевза.

Друга частина кампейну включає в себе основні елементи колекції SS'21: в'язану сукню Nichka з делікатними вирізами з двох боків, в'язаний жакет Oranta ручної роботи, довгу сукню Tree of Life з декоративним орнаментом, який повторює старовинний трипільський символ "Дерево життя", і кольє Hryvnia — сучасну інтерпретацію українських прикрас XI-XII століть.

Читайте также: Bevza зняли рекламу колекції серед термальних джерел Памуккалє

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).