Програму літнього сезону анонсували відомі готелі Одеси Bristol Hotel 5* та Londonskaya Hotel 4*

Новини
31.05.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Свято гастрономії, літа та музики
ПОДЕЛИТЬСЯ

Щороку Одеса стає ще привабливішою для українських та закордонних гостей. І кожного сезону туристичні заклади готують нові пропозиції, аби створити та залишити в серцях незабутні враження.

Легендарним гранд-готелям міста Bristol Hotel 5*Odessa та Londonskaya Hotel 4* виповнюється 122 і 175 років. За ці майже три сторіччя сумісної історії вони накопичували величезний досвід гостинності та розуміння потреб своїх клієнтів. І новий сезон повинен стати свого роду квінтесенцією цього процесу. Отже, Multisensoria`2021 — унікальна програма, яка чекає на гостей готелів цього літа.

Обидва готелі запроваджують цілу низку мультикультурних подій: це і гастрономічна феєрія від нового бренд-шефа готелів Стефана Вайтінадана, і яскраві вечірки від відомих DJ, і атмосферні вечори джазу, і літературні читання, і монументальне мистецтво. Спеціально для L’Officiel Ukraine головний директор Vertex Hotel Group Ірина Седлецька більш детально розповіла про програму.

"Multisensoria`2021 — це для тих, хто вміє відпочивати зі смаком, у своєму стилі життя, шукаючи нові сенси, емоції та враження. В цілому все це формує розуміння насиченості та розмаїття сьогоденного життя. А гості Bristol та Londonskaya — це саме такі люди! І саме для них — наша мультикультурна сезонна програма. Саме це відтворено в філософії та айдентиці програми, в абрисах та лініях якої дуже гармонійно поєднані всі напрямки і види подій.

В цьому році Bristol Hotel Odessa 5* виступив партнером Odessa Wine Week та унікального проєкту — винної дегустації у небі, разом із командою МАУ та професійним сомельє. Londonskaya Hotel 4* є постійним партнером Одеського міжнародного кінофестивалю, який пройде 13-22 серпня.

Готелі відновлюють традицію вечорів класичної та джазової музики на терасі Le Grand Café Bristol та у дворику Le Patio у "Лондонській", в самому серці міста — на Приморському бульварі. Також відбудеться серія DJ-вечірок, яку відкриє харизматичний Влад Задирака вже 12.06. До речі, разом із Владом цього літа ми запросимо наших гостей на ранкові йога-сесії та дзен-медитації у Formula Wellness Club.

Ми оновили "Арт-сезони у "Лондонській", що поєднують музикальний проєкт "Концерти у незвичних місцях", літературні читання та прем’єрні кінопокази. Ще одним сюрпризом стануть мурали у Londonskaya, урочисте відкриття яких відбудеться вже на початку сезону. Гості матимуть можливість насолодитися ними та вдосталь розважитися, зробивши фото із театралізованими персонажами.

Також однією з головних подій сезону стало те, що до команди ресторанів обох готелів приєднався відомий шеф-повар із Франції Стефан Вайтінадан та разом із ним було створено нові меню Le Grand Café Bristol і Le Patio. Цикл тематичних бранчів, які ми запропонуємо нашим гостям  — чудова нагода продегустувати авторські страви та особисто познайомитися зі Стефаном. Але справжнім сюрпризом для гурманів стане новий формат, що естетично та ідеологічно продовжує попередню концепцію "гастрономічного театру". І якщо минулого сезону до нас завітали на гастролі шефи з Германії, Італії, Греції та Ізраїлю, цього разу заклади стають частиною подорожуючого "Східного експреса".

З 19 століття пасажирські поїзди із виключно розкішним сервісом та високою кухнею слідували із Парижу у напрямку Стамбулу. Сьогодні готелі підготували серію гала-вечерь, що під керівництвом Стефана пройдуть у форматі умовної подорожі. Гості матимуть можливість скуштувати аутентичні французькі, італійські, австрійські та східні страви та насолодитись чарівною атмосферою мультикультурного свята. "Експрес" вирушив у подорож 21 травня. Гостям було представлено меню Le Grand Café Bristol, що поєднує старовинну та авторську французьку кухню.

25 червня відбудеться перша гала-вечеря "Париж — Відень", на якій бренд-шеф буде частувати гостей стравами Франції та Австрії.

23 липня пройде друга гала-вечеря — зупинка у Венеції. На ній будуть представлені французька та італійська кухні.

Нарешті, 20 серпня наш "Експрес" прибуде до Константинополя. Гостей очікують французька та турецька кухні.

Я впевнена, що цей сезон стане справді яскравою сторінкою в історії не тільки наших готелів, але й культурно-гастрономічної Одеси в цілому. Кожен знайде в нашому календарі подій новий сенс у подорожах та відпочинку, щось на свій смак та настрій. Отже, Bristol та Londonskaya чекають. Приєднуйтесь до нас, станьте частиною Multisensoria`2021!"

Читайте також: Нове меню: Ресторан Citronelle очолив французький шеф-кухар Робан Каснабе

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).