Усе про хедлайнерів фестивалю White Nights — 2021: Tulum

ПОДЕЛИТЬСЯ
18 та 19 червня
ПОДЕЛИТЬСЯ

Подорож до Тулума та ініціація в культ майя відбудеться вже за лічені дні, 18-19 червня. Поки ви обираєте собі містичні наряди бохо, що водночас пасуватимуть і до богемного антуражу, і до світлозвукового виміру простору 3600 м2, ми розповімо про музикантів, які виступлять на сценах фестивалю White Nights.

Who Made Who — синонім екстравагантності, первинної енергії, невпинного драйву. Датське тріо авантюрно балансує між клубною темою та інді-роком. Світові зірки на те й світові, щоб вигадувати власні стилі. Ми знаємо їх за невгамовною травестією з мелодичним техно, диско, фанком, панком та поп-роком. Їхні сумісні роботи с ARTBAT та Rampa часто грають на всіх світових вечірках у нашій голові.

Неймовірний виступ хлопців на одній із 6 сцен White Nights — безумовний маст-візіт.

dOP — ідеальний приклад музичної революції. Від невідомих андеграундних тусовок до найпрестижніших світових локацій — цей шлях складався з більш ніж 1 000 живих виступів, частина з яких також проходила в Києві! Лайв, який французи підготували для Tulum, має присмак магнетичного хауса з техно та експресивним вокалом.

Британці з Kerala Dust тісно пов’язують мистецтво з інтелектом. Хлопці з імпровізаційного джазового тріо навчилися читати думки один одного, щоб щоразу приголомшувати слухачів живими музичними експериментами. Запрошуємо стати свідками чергової томно-екзотичної, дещо блюзової мандрівки за участі гітарних струн та ексклюзивних бітів.

Представники білоруської електронної культури Shuma загіпнотизують фольк-інтерпретацією стародавніх язичницьких пісень. Нагадаємо, вони вже полонили серця фанатів треком “Хмарки” під час національного відбору на "Євробачення" — 2018. Далі буде.

А ось ALLOISE — це не лише спешл гест White Nights, а й подарунок для меломанів. Найграндіознішу вечірку літа не можна уявити без її пронизливого сету з українською душею, що впевнено конкурує з легендами європейського фірмового саунда.

Доповненням до дводенної вечірки стануть видовищні шоукейси. Один із найголовніших — це промогрупа APLAY. Її представники Votuma, 8Kays, Veronika й Taax будуть грати свої нові треки. Також Votuma презентує трек Tulum. Саме ця композиція буде саундтреком майбутнього фільму про "Білі ночі".

Резиденти SkyBar запалюватимуть сцену особливим вайбом. Ми ще не бачили жодної людини, яка б залишилась осторонь їхніх музичних чар.

Обрані резиденти Alchemist Bar готують для вас дещо особливе. Натякнемо: лайви з афро та інді, що переплітаються з vinyl-сетами хауса, фанку та соулу. Що не кажіть, а ці майя добре зналися на естетичному екстазі.  

Читайте также: Scary Beautiful: DJ Nastia сыграет сет на заводе "Большевик"

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).