На даху Kooperativ відкриється виставка сучасної української скульптури та паблік-арту

Новини
23.07.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Під назвою "Взаємодія"
ПОДЕЛИТЬСЯ

23 липня Port.agency та Kooperativ презентують новий проєкт, створений у рамках спільної річної артпрограми, динамічну виставку "Взаємодія" за участю сучасних художників. 

Сьогодні понад сімдесят відсотків населення України мешкає у містах. Будуючи для себе комфортний простір, ми руйнуємо чинні екосистеми та створюємо всередині міст нові — безпечні імітації дикої природи, що залишаються в рамках нашого контролю.

Нам доводиться шукати нову екологічність відносин людини з природою та переосмислювати екологічність стосунків людей між собою. У нашому спілкуванні з містом є місце для творення та руйнування, любові та страху, але серед іншого тут є місце і для мистецтва.

Виставка "Взаємодія" об'єднує висловлювання сучасних українських митців, що прагнуть своїм мистецтвом доповнювати та розвивати екосистему міста у діалозі з усіма його складовими та дійовими особами.

На даху простору Kooperativ експозиція опиняється у центрі Києва та одночасно над ним. Вона є динамічною: розташування експонатів змінюється, додаються нові учасники. Наразі серед них — Антон Логов, Алевтина Кахідзе, Анна Надуда, Єгор Анцигін, Маргарита Журанова та Богдан Локатир, Роман Мінін та колектив вуличних художників НЕЙМЛЕС.

Проєкт реалізований за підтримки SAGA Development. Виставка працюватиме у просторі Kooperativ з 24 липня по 15 вересня.

 

Читайте також: Art Seasons. Verbalisation: 16 молодых украинских художников покажут свои работы в Киеве

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).