З нагоди 30-річчя незалежності в Україні запустили фотопроєкт, в якому можуть взяти участь усі бажаючі

Новини
09.08.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Нові фільтри для інстаграму
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український культурний фонд спільно зі студією Ffface.me запускають Instagram-фотопроєкт «Культурні кольори України» та анонсують виставку найкращих робіт у Kooperativ. Фотопроєкт має на меті показати розмаїття  української культури, національної спадщини України та її туристичну привабливість. Долучитися до фотопроєкту може будь-хто.

Instagram-маска нагадує власні базові фільтри Instagram, але тепер замість режимів Oslo, New York, Paris та Los Angeles користувачі зможуть зробити сторіз із фільтрами «Київ», «Львів», «Харків», «Одеса» та інших міст України. За словами організаторів, фотопроєкт «Культурні кольори України» присвячений створенню сучасного туристичного образу незалежної України.

Що потрібно для участі?

Для участі необхідно викласти в сторіз фото з об’єктами культури, мистецтва, туристичних місць та тим, як ви бачите своє місто в цілому, або сторіз фото з культурних заходів/подій України через один із режимів фільтра «Культурні кольори» і відзначити (тегнути) акаунт УКФ (@ucf_in_ua). 

Кожна сторіз із таким фільтром та відміткою Instagram-акаунту УКФ буде автоматично взята до розгляду журі конкурсу, що триватиме з 09 серпня по 13 серпня (13:00). 1 акаунт – одне фото. У разі, якщо учасник надішле більше одного фотосторіз, УКФ розглядатиме на конкурс лише перше фото.

Фільтр можна знайти на інстаграм-сторінці Українського культурного фонду або за посиланням

«Український культурний фонд став сучасною платформою перетину ідей та можливостей, і тому – унікальним фундаментом для вільного творення нових сенсів у культурному просторі, з глобальним завданням формувати попит на український культурний продукт в усьому світі. Сподіваємося, що участь креативної спільноти, щиро закоханої у мальовничі міста своєї країни, у фотопроєкті та виставці з нагоди 30-річчя незалежності України вкотре ствердить, що наша держава сповнена обдарованих митців, а ми зусиллями партнерства знову підтримаємо кращих із кращих і зможемо разом насолодитися розмаїттям їхніх художніх поглядів та сприйняття рідного краю», — розповідає Владислав Берковський, виконавчий директор УКФ.

Як проходитиме виставка?

За оцінками журі УКФ будуть відібрані кращі роботи, які будуть надруковані й представлені на виставці, що триватиме з 20 по 27 серпня в Kooperativ. 27 серпня відбудеться урочисте закриття виставки, на якому автор найкращої роботи, за версією FFFACE.ME, отримає фотоапарат Instax для миттєвих фото.

 

 

Читайте також: Розповідаємо про сюжет: Документальний трилер "Байконур. Вторгнення" вийшов в український прокат

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).