Леся Нікітюк та бренд glo™ зняли відео про свободу бути собою

Новини
16.09.2021

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину


Філософія бренду glo™ передбачає постійний пошук та створення несподіваних поєднань, а також відмову від компромісів. Бренд не боїться кидати виклик собі та усталеним стереотипам і переконаний: кожна людина – унікальна та неповторна особистість.

Разом із Лесею Нікітюк glo™ розповідає у новому відео про сміливий та безкомпромісний світ hyper+ — своєрідну паралельну реальність, де можна не підлаштовуватись під стандарти, а бути собою на всі сто відсотків та отримувати задоволення від кожного моменту життя.

Щоб розповісти цю історію, glo™ зібрав зіркову команду: амбасадорку бренду Лесю Нікітюк, режисерів Леоніда Колосовського та Дмитра Голумбевського, студію The Martini Shot. Головні ролі у ролику також зіграли: хореограф та учасник шоу «Танці з зірками» Дмитро Жук, популярний блогер Євген Таллер, танцюрист шоу «Танцюють всі» Бахтіяр Ібрагімов та інші.
В яскравих героях світу hyper+ кожен може впізнати себе. Вони самобутні особистості, які сміливо втілюють свої бажання у життя. Наприклад, дівчина з офісу в обідню перерву піддається драйву хіп-хопа та танцює посеред вулиці. Майстер ремонтних дорожніх робіт стає суперзіркою крутої блогерської платформи. А хлопець, просто прогулюючись площею, малює у своїй уяві фантастичний світ.
Кожна історія світу hyper+ є цікавою та спонукає замислитися, що бути собою — це дійсно круто. Варто лише відкинути упередження та стереотипи, прийняти себе і свої захоплення й відкрити власний неповторний стиль.
Сміливі експерименти та несподівані поєднання притаманні всьому, що робить бренд glo™, — від нестандартних проєктів до стильних інноваційних девайсів. Недарма відео назвали на честь glo hyper+, адже пристрій здатний вдало підкреслити образ свого власника.

Лінійка glo™ hyper+ — це відображення стилю, втілене в елегантних лініях, вишуканій комбінації текстур та сучасному дизайні. Елегантний чорний, довершений синій, бездоганний білий чи вишуканий золотий — кожен із кольорових варіантів девайсу є особливим і дає можливість підкреслити свій стиль.

Ролик про світ hyper+ — вже не перша колаборація бренду glo™ з Лесею Нікітюк, яка стала амбасадоркою бренду. Стежити за новинами можна на офіційній сторінці бренду glo™ в Instagram @glo_ukraine.



На правах реклами.


На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).