Maceo Plex повертається до Києва з вечіркою Portraits

Новини
28.08.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Відомий американський діджей
ПОДЕЛИТЬСЯ

Maceo Plex — американський діджей та продюсер, ім’я якого стабільно тримається у топах Resident Advisor, а сам Ерік Естронел (справжнє ім’я артиста) вже давно став резидентом головних клубів Ібіци. 

І навіть попри те, що Естронел вже давно зайняв своє місце на музичному олімпі, він продовжує шукати нові форми звучання — від діп-хауса до детройтського техно, яке грав ще на початку кар’єри під псевдонімом Maetrik. 

Перший лонгплей Journey to Solar під псевдонімом Maceo Plex побачив світ у 2011 році. Реліз одразу ж зацікавив аудиторію унікальністю та глибиною звучання. Так він поклав кінець музичним поневірянням та врешті-решт віднайшов свій фірмовий стиль, за яким ми його знаємо сьогодні. 

У 2016 у культовому клубі Pacha він розпочав серію вечірок, що стали популярними далеко за межами Ібіци, — Mosaic By Maceo. У цей період він встановив своєрідний рекорд — відіграв 10 сетів впродовж 24 годин у різних клубах Ібіци. 

11 вересня Maceo Plex зіграє в київському просторі Kureni. До зустрічі на танцполі!

 

Читайте также: 7 музичних подорожей, створених стрімінговою платформою Cercle

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).