Marsala присвятили лукбук осінньої колекції збереженню архітектурних пам'яток Києва

Съемка
22.09.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Надихнувшись роботою жінок-активісток
ПОДЕЛИТЬСЯ
По Бульварно-Кудрявській, через Львівський майдан, – дощ ішов, озирався, дощ сумлінням карався, що обляпав мадам

У центрі уваги українського бренду Marsala завжди жінка — тендітна, ніжна чи сильна, але завжди справжня. У колекції актуального сезону дизайнерка Марія Маслій звертається до жінки у місті — активної, урбаністичної, вдумливої та завжди трохи квапливої.

Архітектура Києва, зокрема доля пам’яток українського модернізму, не залишає осторонь нашу героїню. Вона захоплюється навколишнім, оберігає та бореться за нього. Життя міста знайшло своє зображення в архітектурних геометричних формах взуття з нової осінньої колекції: тут і високі чоботи, й гострі козаки, й ботфорти з контрастними деталями. Усе для того, щоб жінці було комфортно — на вулиці чи в офісі, у барі чи на побаченні. 

Серед муз колекції — жінки, чий внесок у майбутнє міста та країни складно переоцінити: журналістка-розслідувачка та фіналістка Пулітцерівської премії Тетяна Козирєва, артистка Катерина Молчанова, активістка та комунікаційниця Леся Донець. 

Кампейн колекції було розроблено у колаборації з українським художником Олександром Барболіним, який розмістив жінку у місті, що потребує її допомоги: на колажах можна знайти такі архітектурні об’єкти, як «Квіти України», експериментальний критий ринок «Залізничний» та Палац культури імені Корольова.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).