В Києві відбудеться конференція TEDxKyivSalon «Intro»

Новости
12.07.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

  16 липня 2016 року відбудеться перша подія в рамках TEDxKyivWomen – конференція  TEDxKyivSalon «Intro» про роль жінки у сучасному українському суспільстві. Подія пройде на сцені нового інтерактивного простору Kyiv Smart City Hub (ВДНГ) об 11 годині. Нас чекає 3 коротких сесії по 2 спікери в кожній, TED-відео, хороша музика та вірші від талановитої Катерини

ПОДЕЛИТЬСЯ

 

13487644_1155706844479580_480893145_n-2

16 липня 2016 року відбудеться перша подія в рамках TEDxKyivWomen – конференція  TEDxKyivSalon «Intro» про роль жінки у сучасному українському суспільстві. Подія пройде на сцені нового інтерактивного простору Kyiv Smart City Hub (ВДНГ) об 11 годині.

Нас чекає 3 коротких сесії по 2 спікери в кожній, TED-відео, хороша музика та вірші від талановитої Катерини Бабкіної.

Жінки створюють і трансформують майбутнє; їхнє бачення відмінне від чоловічого, воно змінює реальність навколо.  TEDxKyivSalon «Intro» – це майданчик прогресивних жінок і чоловіків для генерації нових ідей і сенсів «жіночого питання», частина міжнародного руху TEDxWomen, що зацікавлені у вивченні того, як починаються зміни у нашому суспільстві.  TEDxKyivSalon «Intro» розкриє теми тілесності, сексуальності, традиції виховання і гендерної демократії та подискутує на складні питання – від насильства та торгівлі тілом до формування генерації жінок-лідерів у час глобальних трансформацій.

Жінки з усього світу пропонують зміни: африканська дівчина, що покращує економіку свого села за допомогою мікрокредитування, чи жінка-керівник світової корпорації, що пише книгу про жіноче лідерство.

TEDxWomen – подія про жінку як потенціал нової епохи і можливість оздоровити сучасне суспільство.

Спікери конференції  TEDxKyivSalon «Intro» :

Кожен спікер  TEDxKyivSalon «Intro» презентує ідеї та досягнення, що змінюють реальність та мотивують мислити інакше.

loseva-

Дарія Лосєва – генетик, молекулярний біолог, популяризатор науки. Бере участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях. Цікавиться психогенетикою, генетикою старіння, епігенетикою. Наразі є організатором науково-популярного проекту MyHelix, основною ідеєю якого є впровадження в Україні персоналізованої медицини.

slavinska

Ірина Славінська – журналістка та співзасновниця «Громадського радіо». Координаторка кампанії проти сексизму в медіа та політиці «Повага», складає базу даних жінок-експерток «Спитай жінку». В журналістиці з 2006 року, працювала з онлайн-медіа, а також на телебаченні, радіо, у друкованих виданнях. Авторка трьох книжок інтерв’ю («33 герої укрліт», «Історії талановитих людей», «Історії талановитих людей. Книга друга»).

pereviznyk-n

Надя Перевізник – підприємець, піар-спеціаліст, громадська діячка. У її кар’єрі десяток гучних проектів – соціальних, культурних, освітніх, муніципальних і політичних. Співвласниця закладу PR Bar. Яскравий приклад «селфмейд-вумен» у креативному бізнесі, Надя порушує питання жіночого лідерства у бізнес-спільноті.

Слідкуйте за подією  TEDxKyivSalon «Intro».

Придбати квитки.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).