"Ти — можеш!": Алан Бадоєв перетворив рекламу "Альфа-Банку" на мотиваційне відео

Новини
01.10.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Віра у завтрашній день
ПОДЕЛИТЬСЯ

Світ змінюється. Зараз як ніколи нам потрібна віра: у завтрашній день, у власні можливості, у те, що все вийде. 1 жовтня знаменує новий етап. Етап змін. Один із лідерів українського фінансового ринку відкидає стереотипний образ: замість того щоб переконувати, банк дає можливість відчути. 

Сьогодні "Альфа-Банк" — сильний та надійний партнер, який цінує індивідуальний ритм і вірить, що кожному до снаги здійснити свою мрію. Нова філософія банку "Ти — можеш" знайшла свій відгук в ідеях креативної агенції Badoev ID. 

Короткометражний фільм, фотопроєкт Стефана Лісовського, соціальні акції — низка спецпроєктів, до яких можуть долучитися мільйони українців. 

ТИ — МОЖЕШ! 

Кіноісторія, яка доцільно розкриває філософію та головний меседж "Альфи" "Ти — можеш!". Алан Бадоєв став автором і закадровим голосом стрічки, а Євген Філатов написав музику. Це своєрідне послання: крізь призму кіноплівки режисер закликає не поспішати та спонукає відчути себе. Правда в тому, що ми часто не усвідомлюємо, куди йдемо, сумніваємося у правильності рішень. Герої стрічки — мрійливі українці, які шукають власний шлях у ранковому ритмі міста: одні зустрічають початок дня в обіймах коханих, інші — мчать на скейті крізь залиті сонцем вулиці, назустріч новому. Саме в такому ритмі може народитися головна ідея життя. 

Портрети нової України. Ще одним зарядом натхнення для "Альфи" став фотопроєкт Стефана Лісовського. Український фотограф відзняв серію портретів, що підносить індивідуальність та природність як фактор самореалізації. Сучасний світ та "Альфа" — дарують можливість впевнено прямувати до своєї мети. 

Індекс щастя. І це тільки початок масштабного фотопроєкту. З метою підвищення національного “індексу щастя”, агенція надихнула банк на флешмоб “Подаруй усмішку”. 

Починаючи з 1 жовтня кожен зможе відправити свою усмішку на LED-екрани Києва, Харкова, Одеси або Дніпра і зробити чийсь день трішки кращим. Тисячі облич будуть усміхатися до перехожих із величезних екранів центральних локацій міст, зустрічати світанки та проводжати заходи сонця разом із близькими, друзями чи колегами. 

День можливостей. 1 жовтня також знаменує новий етап в історії київського метро: банк дарує 1 мільйон безкоштовних квитків! Вагони метро приміряли на себе білий колір і новий лозунг "Альфи" "Ти — можеш!". Безкоштовні QR-квитки видаватимуть у касах на всіх станціях київського метро. Акція буде діяти упродовж усього дня і для багатьох стане поштовхом для нових звершень. Це маленький крок на шляху до великого початку. "Альфа" сподівається, що надихне 1 мільйон українців на віру в те, що все можливо. 

Головний меседж колаборації — коли поряд сильний та надійний партнер, ти можеш досягти найамбітнішої мети. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).