10 запитань про моду засновниці бренду Marsala Марії Маслій

Тренды
12.10.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Спільний проєкт L'Officiel та Volvo
ПОДЕЛИТЬСЯ

Дизайнерка та засновниця українського бренду Marsala розповідає про модні тенденції осіннього сезону, свої улюблені моделі взуття та про майбутнє модної індустрії в Україні у спільному проєкті L’Officiel та Volvo. Аби поговорити з Марією і знайти час у її щільному розкладі, ми провели день разом, подорожуючи у новому компактному електричному кросовері XC40 Recharge.

Як ти особисто ставишся до трендів, слідкуєш за ними?

Слідкувати за трендами — це невід’ємна частина моєї роботи, й, так чи інакше, я постійно знаходжусь у цьому потоці візуальної інформації. Для нас дуже важливо бути в контексті світової моди й відповідати актуальним трендам.

Яка пара взуття буде найбажанішою цієї осені?

Вірю, що найбажанішою парою цього сезону будуть ці чоботи. Жіночі ноги в них виглядають дуже сексуально. Проте з ними точно конкуруватимуть ці ботфорти. Ця модель вже багато сезонів серед наших бестселерів. Цього року ми додали таку деталь — кольорову або чорну шнурівку. За бажанням можна її міняти.

Розкажи про нову колекцію Marsala, що тебе надихнуло? Що ти готуєш для шанувальників бренду?

Цього сезону ми звертаємось до жительки мого рідного міста — Києва. Говоримо про збереження архітектурної спадщини, хочемо привернути увагу до цієї теми. Хочемо, аби нас оточувала історія та краса.

З ким із відомих брендів ти б хотіла зробити колаборацію?

Якщо мріяти, то я б хотіла зробити колаборацію зі Stella McCartney, адже вони — візіонери та амбасадори екологічної моди. Є дуже багато перспектив та потенціалу, адже саме ця категорія ще дуже слабко представлена.

Чи вбачаєш ти майбутнє в електромобілях?

Я точно бачу майбутнє в екологічних рішеннях, і, більш того, за останні декілька років в Україні покращилась інфраструктура для електрокарів, тож користуватися ними стало дуже зручно.

Електричний кросовер Volvo створений для молодої цілеспрямованої аудиторії. Кого ти бачиш власником моделі XC40 Recharge?

Це комфортний сімейний автомобіль, зручний як для коротких, так і для більш тривалих подорожей. Взагалі, цей автомобіль підійде для будь-якої людини, яка піклується про навколишнє середовище, якій не байдуже!

В тебе «дівчача машина» з безліччю дрібниць та взуття у багажнику?

Якщо говорити про сьогодні, то так, я взяла з собою декілька пар для зйомки. Якщо говорити про мою машину, то ні, я не з тих, хто возить із собою багато змінних пар взуття.


Пандемія змінила модну індустрію України. Якими будуть наступні декілька років?
 

На моду чекає велика роботизація та виробництво за запитом — за цим також стоїть дуже велика екологічна зміна. Я також вбачаю майбутнє в альтернативних матеріалах.

Які зміни відбулися в модній індустрії України?

Ми стали більш свідомими у власному виборі, купувати стали точно менше, але тільки найкраще.

Якби тобі запропонували подарувати пару будь-якій знаменитості, хто б це був?

Меган Маркл! Насправді хочеться, щоб наш бренд асоціювався з людьми, які є амбасадорами змін. Вона саме change-maker.
 

Новий Volvo XC40 Recharge – це компактний, прогресивний автомобіль для комфортних подорожей містом. Перший електромобіль бренду потужністю 408 к.с. прискорюється від 0 до 100 км/год лише за 4,9 с! Від 0 до 80% електрокросовер заряджається за 40 хвилин, а запасу ходу вистачає на 400 км.

Це перша модель Volvo з новою системою мультимедіа на основі Google Automotive Services. Це секундний доступ до додатків і служб Google, таких як Google Maps і Play Store. Асистент Google Assistant активується голосом («Hey Google») і виконує всі команди водія.

Через «Hey Google» зручно прокладати маршрути, змінювати температуру в салоні, слухати улюблені треки чи переписуватися з друзями у месенджерах. Суто голосом можна будь-що запитати в Інтернеті: від курсу валют до розкладу авіарейсів, або ж який готель варто обрати для відпочинку у Карпатах.

Шведський автовиробник подбав також про екологію – XC40 Recharge не використовує пальне, а тому не впливає на стан планети. За глобальною екостратегією Volvo Cars, у більшості операційних процесів компанія поступово переходить на використання лише електроенергії. Вже зараз переводить свої заводи на джерела відновлюваного живлення, зменшує логістичні викиди, переробляє виробничі відходи та впроваджує циркулярну економіку. Такі дії сприяють швидшому перетворенню компанії на кліматично нейтральний бізнес.

Команда проєкту:
Відео: Катя Ісаєва
Редакторка: Марія Міготіна
Зачіски та макіяж: Сніжана Коновалова
Продюсерка: Діана Мельнікова
Героїня: Марія Маслій
Партнер проєкту: Volvo
Авто: XC40 Recharge

 


Читайте також:  Как это было: Семейный уикенд Family Drive by Volvo & L'Officiel

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).