Сквер Небесної Сотні отримав відзнаку в Барселоні

Новини
05.07.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сквер отримав відзнаку на конкурсі «Європейська нагорода за урбаністичний публічний простір» – найбільш авторитетному заході в Європі по урбаністиці – в Іспанії. Нагороду отримала Євгенія Кулеба – один з ініціаторів проекту. Новиною поділився в мережі чоловік Євгенії – Дмитро Кулеба, який зазначив, що: «З 276 проектів на участь у конкурсі 25 були відібрані в список фіналістів.

ПОДЕЛИТЬСЯ

Screen Shot 2016-07-05 at 13.53.13

Сквер отримав відзнаку на конкурсі «Європейська нагорода за урбаністичний публічний простір» – найбільш авторитетному заході в Європі по урбаністиці – в Іспанії. Нагороду отримала Євгенія Кулеба – один з ініціаторів проекту.

Новиною поділився в мережі чоловік Євгенії – Дмитро Кулеба, який зазначив, що: «З 276 проектів на участь у конкурсі 25 були відібрані в список фіналістів. З цих 25-ти двоє отримують нагороду, а чотири – відзнаку «Особлива згадка».

Жюрі відзначило, що сквер є взірцем низової ініціативи, що мотивує людей і поєднує не лише створення простору, а й його використання для розвитку соціальних практик.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).