Що подарувати собі коханій на Новий рік

1.SOVA
3.INKI PEOPLE
4.REEVER
7.DYSON
6. KATE KORE
BAGUETTE
5.FENDI
8.VIVO
2.CDD JEWELRY
Почнемо з прикрас, адже нам хочеться виглядати яскраво та неперевершено під час святкування та й упродовж цілого року загалом. Ювелірний дім SOVA презентував новорічну колекцію Rome. Ювеліри бренду присвятили її Риму, надихнувшись простором та величчю, гармонійністю та індивідуальністю Вічного міста. Розкішні прикраси з золота та діамантів створять ідеальний святковий настрій.

До того ж бренд вже дарує знижки до 50% на інші прикраси та гарантовані подарунки. Для цього треба просто крутнути «Магічне коло» на сайті SOVA!
Якщо ви ще не знаєте, де будете зустрічати рік Водяного Тигру, то в нас є ідея: подаруйте собі емоції, а точніше — квиток на костюмований бал Bohemia by INKI People. Розкажемо лише частину того, що буде відбуватися: гостей чекатиме вечеря та аперитив у супроводі класичних інструментів і балерин, балет чоловіків на підборах, Drag queen show, 8-годинне 3D-шоу, ціла трупа театралізованих персонажів: від лицарів, вельмож і магів до живих статуй. До самого ранку резиденти INKI подаватимуть на танцполи гаряче клубне техно. (Більш детально про програму вечора можна дізнатись тут.)
Перед вами — подвійна каблучка з колекції WEB від CDD Jewelry, в якій поєдналися мінімалізм та параметричний дизайн. Її форма нагадує про енергетичний зв'язок із рідними, близькими та навіть незнайомцями та про те, що кожен із нас є громадянином світу. Вона може стати не лише відображенням вас, а й щоденним талісманом. Така незвична прикраса універсальна за рахунок комбінації металів, золота та срібла — з будь-яким іншим виробом, чи то сережки або браслет, вона буде виглядати стильно.
Чи варто нагадувати, що у жіночому гардеробі зайвими не бувають лише дві речі – взуття та сумки. Наприклад, Croco Baguette Bag може поповнити колекцію будь-якої модниці. Сумку вироблено з натуральної італійської глянцевої шкіри з тисненням крокодила. Має одне основне відділення на блискавці, маленьку кишеню для телефону та масивний ланцюг срібного кольору, який змінюється на додатковий шкіряний ремінець, що йде в комплекті. Baguette Bag вмістить в себе невеликий гаманець, паспорт, кілька одиниць косметики та інше. Чудова модель на кожен день.
На честь свята можна поповнити свій гардероб чимось новеньким. Fendi пропонують шовковий костюм у піжамному стилі, який можна носити як разом, так і окремо. Ніжний пастельний колір буде також в тренді наступного сезону. Аби створити образ для зустрічі Нового року, вам потрібно буде додати лише яскраві туфлі на підборах та масивні прикраси з сяючим камінням.
Потурбуватися про своє здоров'я — це теж подарунок. Компанія Reever презентувала в Україні унікальний прилад — найменший у світі портативний генератор водневої води H2CАР із новітньою технологією всередині, що дозволяє наситити звичайну питну воду 99,9% молекулярним воднем лише за три хвилини. По суті, це кришка, яка одягається на будь-яку пляшку з діаметром 28 мм. Вода, насичена воднем, нормалізує обмін речовин, підвищує імунітет та слугує для профілактики серцево-судинних захворювань. Тож це подарунок не тільки собі, але й власному організму. Здорове тіло — частина фундаменту, який ви закладаєте щодня для свого майбутнього.
З одного боку, купляти собі у подарунок техніку для дома дивно, з іншого — Dyson V12 Detect Slim Absolute не техніка, а космічна ракета у сфері прибирання. Тільки уявіть, що вже винайшли потужніший компактний бездротовий пилосос, який автоматично адаптує силу всмоктування, має вбудований лазерний промінь, що виявляє мікроскопічний пил, а також працює до 60 хв. В наборі до нього йдуть різні насадки, які допоможуть у прибиранні будь-яких поверхонь від підлоги до стелі, текстилю, плитки та матраців. Компанія Dyson має сертифікати та наукове підтвердження глибокого очищення. На додачу до своїх суперздібностей, пилосос дуже стильно виглядає та не займає багато місця в приміщенні. Цей подарунок полегчить ваше життя!
Напередодні свят вдало можна змінити застарілі гаджети на нові. По-перше, бренди роблять великі знижки на техніку, а по-друге, ми вже не уявляємо свій щоденний світ без смартфона, який має «літати» майже в буквальному сенсі слова. Один із таких смартфонів — Vivo V21, єдиний на ринку смартфон з оптичною стабілізацією у селфі-камері на 44 Мп. Крім цього, у фронтальній камері є подвійне підсвічування — тепер ви зможете робити скільки завгодно селфі в темний час доби й ваше зображення буде залишатися на них суперчітким. Смартфон V21, неймовірно легкий і тонкий, представлений у двох вишуканих кольорах: «захід сонця» та «темні сутінки».

Бренд смартфонів Vivo входить до топ-четвірки світових брендів смартфонів та відрізняється своїм дизайном, камерами й інноваціями. З 17 грудня по 2 січня Vivo V21 можна придбати зі знижкою в офіційних партнерів бренду.
Найкращі речі під ялинку
Коли вже подбали про рідних, близьких та друзів, час подумати про себе та свої забаганки. Яким би не був ваш рік, ви гідні того, аби без зайвих сумлінь похвалити себе за усі зроблені справи та використані можливості. Ми склали невеликий список, аби надихнути вас на новорічний шопінг.
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).