Artdeco пропонує зробити святковий макіяж вдома, за допомогою нової лімітованої колекції

ПОДЕЛИТЬСЯ
Для блискучого та яскравого макіяжу
ПОДЕЛИТЬСЯ

У новорічну ніч хочеться бути особливо красивою, тому ми не тільки готуємо заздалегідь вбрання та аксесуари, але й шукаємо референси для макіяжу й зачіски. Сьогодні розмаїття косметичних засобів дозволяє зробити вечірній макіяж вдома. Наприклад, бренд Artdeco створив святкову колекцію #Dream_of_Diamonds&Lights, в якій є усе необхідне для блискучого та яскравого макіяжу.

Світловідбивний та живильний освітлюючий праймер приховує дрібні зморшки й пігментацію, візуально вирівнюючи колір та текстуру шкіри, підкреслює її природне сяяння. Кремова текстура швидко поглинається й робить шкіру приємно м’якою. Праймер наноситься після денного крему та ідеально підходить в якості основи під макіяж. Його також можна використовувати без макіяжу — для надання природного та доглянутого вигляду шкірі.

Миттєво надати свіжого вигляду обличчю допоможуть лімітовані двоколірні рум’яна #Glam_Couture. Два ніжних кольори з легким блиском роблять щічки сяючими, а формула без парабенів та ароматизаторів піклується про вашу природну красу.

Задавши тон шкірі обличчя, переходимо до макіяжу очей. Насичені металеві відтінки палетки тіней цієї колекції допоможуть у створенні драматичних смокі-айз. Приємна м’яка текстура забезпечує комфортне нанесення, інтенсивне покриття та створює кремовий шовковистий фініш. У складі формули тіней відсутні мінеральні олії, парабени й ароматизатори, що робить їх безпечнішими для чутливої ​​шкіри повік.

Туш для вій з ефектом подовження #Long_Lash_Effect_Mascara має інноваційну щіточку з безліччю маленьких м’яких щетинок, що профарбовує вії по всій довжині, піднімаючи їх і подовжуючи. Таким чином, тонкі волоски вій оптимально розділені. Кремова текстура туші огортає вії та надає неповторний об’єм, забезпечує рівномірне нанесення без грудочок і комфорт протягом дня.

Формула туші містить суміш гліцерину, що зберігає вологу, та живильної касторової олії для збереження еластичності вій та шовковистого блиску. Не містить парабенів, силіконів і тальку, тому підходить для чутливих очей і для тих, хто носить контактні лінзи.

Завершить святковий образ сяюча помада #Lip_Jewels із незліченною кількістю блискучих часточок, що відбивають світлові промені,  створюючи багатовимірний ефект та мерехтливий фініш на губах. М'яка формула помади містить  олію бразильського горіха та  вітамін Е, що дарує приємний комфорт губам, не містить ланоліну, парабенів і тальку та має ніжний аромат ванілі.

Артдеко. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел. (044) 33-77-000, www.hexagone.ua.

 

Читайте також: Як відвідати Мілан на Новий рік, якщо Італія закрита? Бренд Trussardi винайшов спосіб — за допомогою парфумів

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).