Досконала без жодних "але": Вийшла лімітована колекція білизни від Соні Плакидюк та Anabel Arto

Съемка
26.12.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Новорічні свята — це період, коли збуваються мрії!
ПОДЕЛИТЬСЯ

До новорічних свят ТМ Anabel Arto створили спільну лімітовану колекцію вишуканої білизни разом з українською фотографинею та телезіркою Сонею Плакидюк. Мета спільної колаборації – показати жінкам, що кожна з них має свою особливу красу і немає приводу шукати будь-які «але» в цьому твердженні. 

Соня Плакидюк має неабиякий смак, характер та професійно володіє самоіронією, тому одним з гасел нашої колекції стала її фраза: «Придбай феєричну білизну — і свято не змусить на себе чекати»!

Тож, якщо хочете відчути себе справжньою дівою епохи золотого Голлівуду — варто пильно придивитись до моделей із нашої творчої колаборації та закарбувати: замість того щоб без кінця вишукувати в собі недоліки, треба знаходити та підкреслювати свої переваги. 

Разом із героїнею нашої спільної колекції ми хочемо нагадати кожній жінці, що відчувати себе сексуальною, витонченою, сміливою, смішною – важливо, саме тому ми створили моделі спідньої білизни, які вдало підкреслять її форми, зобразять характер та настрій, продемонструють індивідуальні риси та вигини тіла. Колекція передає яскраву, незалежну епоху 20-30-х років ХХ століття та найкращі напрацювання тих років. 

«Я завжди була пристрасним колекціонером цікавої білизни, й поки інші звозили з подорожей магнітики та тарілочки, я вишукувала цікаві панчохи та витвори з мережива, бо краса вишуканої білизни завжди чарувала мене. Саме тому я з радістю погодилась створити колекцію разом з Анабель Арто, щоб мати змогу особисто прикрасити кожну красуню, що потішить себе нашими елегантними комплектами», – коментує Соня Плакидюк. 

Лімітована колекція вже доступна в бутиках Anabel Arto по всій Україні. Новорічні свята — це період, коли збуваються мрії, тому кожна жінка має подарувати собі найкращий комплект для свого тіла та душі.  

Над зйомкою працювали:

Director & photographer: Miisha Vovk

Line producer: Nastya Goncharova

Director’s assistant: Andrew Blazhik

Stylist: Jakov Kotlik

Style assistant: Lara Koval

Hair artist: Julia Stets

Makeup artist: Nata Strilchuk

Set designer: Sergei Korenyuk

Props assistants: Artem Veryzub Maksym Karlyk

Backstage photo: Lara Koval

Producer: Anna Shakola

 


Читайте также: Катя Сильченко примерила праздничную коллекцию обуви, которую создала вместе с брендом Kachorovska

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).