Вийшла нова модель ноутбука Huawei MateBook 14s. Чому варто звернути на нього увагу

Новини
29.12.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Елегантність і продуктивність у кожній деталі
ПОДЕЛИТЬСЯ

Коли йдеться про ефективний ноутбук для роботи, навчання та розваг, виробники переважно зосереджуються на апаратному забезпеченні. Такий підхід ніби говорить споживачам: «Не переймайтеся зовнішнім виглядом, адже важливо те, що всередині». Але якщо раніше ця тактика спрацьовувала, то сучасний користувач ПК став більш вимогливим. 

Преміальна айдентика

Попри те що компанія Huawei — відносно новий гравець на ринку ПК, вона вже продемонструвала відданість і наполегливість у створенні власної айдентики бренду. Кожен пристрій родини MateBook — це мистецький витвір, інноваційний та інтелектуальний. Починаючи від серій MateBook та MateBook D і до флагманських MateBook X та MateBook X Pro — усі ноутбуки виробника вирізняються розмаїттям дизайнерських рішень. 

Ноутбук MateBook 14s — один із найдовершеніших носіїв ДНК компанії, у якому відмінно поєднуються вишукана естетика, інновації та розумні технології. Це ноутбук із витонченим, елегантним та компактним корпусом, представлений в Україні у кольорах Mystic Silver («Загадковий срібний») та Space Grey («Космічний сірий»). Нова кольорова гама — вишукано преміальна та перетворює ноутбук на стильний аксесуар, який здатний пожвавити навіть найнудніший робочий простір. 

Естетичний дизайн

Щороку на техноринку з’являються сотні нових моделей ноутбуків. Зважаючи на це, Huawei розуміє необхідність створювати продукти з дизайном, який вирізнятиметься з-поміж інших. На думку компанії-трендсетера, хороший дизайн — вишуканий та інтуїтивно зрозумілий, а не кричущий та непрактичний. Саме тому компанія створює потужні ноутбуки, які не лише завойовують серця споживачів, а й визначають нові напрями для наслідування в дизайні. 

Новий MateBook 14s — це ідеальне втілення філософії чистого дизайну компанії. Округлені краї, мінімум декоративних елементів на корпусі — це функціональний пристрій, що впадає в око і водночас не має нічого зайвого. 

Новаторські кольори

Раніше ноутбуки вважалися помічниками на робочому місці, атрибутом певної категорії професіоналів. Проте нині коло користувачів значно розширилося, особливо за рахунок молоді. Ця група споживачів переймається не лише продуктивністю своїх пристроїв, а й тим, чи пасують вони до їхнього стилю. 

Huawei пишається тим, що розуміє потреби споживачів, а тому усвідомлює, що звичайні чорний, білий та сірий кольори можуть їх не задовольняти. Тому компанія розширює палітру кольорів, а відтак і можливості вибору для користувачів, які хочуть вирізнятися з-поміж інших за рахунок привабливих продуктів. 

Спираючись на фундамент багаторічного виробництва смартфонів, у виборі кольорів для ноутбуків Huawei застосовує аналогічний підхід: відходить від традиційних кольорових гам та пропонує можливості для розширення персонального стилю. 

Однак вигадати новий цікавий колір значно простіше, аніж його втілити. На різних етапах розробки продукту експерти компанії протестували безліч відтінків зеленого кольору, щоб знайти оптимальний. 

Ковток свіжого повітря

Відтінок було названо на честь одного з найстаріших дерев світу — драконової ялини (Dragon Spruce). Це дерево символізує невпинну енергію життя. Також експертів надихали картини з зображенням пейзажів, де зелений колір символізував природу, розмаїття рослинного світу. Водночас він ідеально доповнює сучасні технологічні витвори людських рук та розуму. 

Від смартфонів до ПК, від динаміків до навушників — дизайнери компанії вміють майстерно добирати кольори для своїх продуктів. Вишукана довершеність серії ноутбуків MateBook — ще один ключовий фактор, який відрізняє компанію з-поміж решти представників галузі. Процес піскоструминної обробки із зернистістю 150 мкм у поєднанні з технікою алмазного різання з числовим програмним управлінням гарантує новому MateBook 14s витонченість та гладкість корпусу і водночас ідеальне зчеплення з поверхнею.

Усі вищезгадані секрети створення дизайну сприяють зростанню популярності лінійки MateBook, а також допомагають компанії утримувати позиції трендсетера галузі. Та навіть якщо ви вже у захваті від родини ноутбуків Huawei, не забувайте, що не дизайном єдиним. Адже досягнення та інновації компанії в інших сферах не менш вражаючі та захопливі, тож неодмінно дослідіть результати їхнього втілення!

Найновіший MateBook 14s доступний для придбання в офіційних точках продажів України. Детальніше про ноутбук можна дізнатися на сайті компанії Huawei.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).