Найромантичніше свято: 6 ідей подарунків до Дня святого Валентина

ПОДЕЛИТЬСЯ
Подарунки для партнера чи для себе коханої
ПОДЕЛИТЬСЯ

З наближенням 14 лютого все гостріше постає питання, що подарувати своїй другій половинці. Обирати подарунок – завжди складна справа. Радимо відштовхуватися від побажань та вподобань вашої другої половинки, адже День усіх закоханих – ще один привід сказати партнеру про свої почуття. Тому і сюрприз має бути відповідним. Ми зібрали шість небанальних ідей для подарунків кардинально різних напрямків. Особисто ми б хотіли отримати кожен із них!  

Колекція прикрас до Дня закоханих SOVA

Ювелірний дім SOVA представив колекцію Kiss Kiss до Дня закоханих. Прикраси Kiss Kiss із золотими серцями стануть ідеальним подарунком як від нього для неї, так і для себе коханої. В центрі кожної прикраси  — серце некласичної форми, ніби ескіз у кінці листа із зізнанням. Не ідеальне, але справжнє і щире, яким буває і саме кохання. Kiss Kiss — це коктейль креативного інфантилізму з легкими нотками бунтарського гранжу, відвертості. Сережки, кольє та каблучки з білого і жовтого золота доповнили тендітними рухомими ланцюжками. Із сережок їх можна знімати й створювати нові комбінації.

Бунтарський характер прикрас підкреслюють вкраплення чорної емалі. Чорний асоціюють із впевненістю, спокоєм і сексуальністю, а в поєднанні з золотими серцями в прикрасах він виглядає ще й дещо зухвало. Так само як і героїня зйомки — амбасадорка SOVA Анастасія Кучеренко, чиї маскулінні риси та холодна краса підкреслюють настрій та меседж колекції.

Прикраси Ювелірного Дому ZARINA

Біле золото й діаманти, що сяють, немов щасливі жіночі очі, — що може бути гарнішим напередодні свята кохання? Вишукана й оригінальна каблучка з колекції Love&Joy by ZARINA Story — яскраве тому підтвердження. Тонкий ланцюжок, котрий прикрашають майже весняні квіти, оздоблені діамантами, дуже зручний — його можна підлаштувати до будь-якого розміру пальчика. Ця каблучка просто неймовірна. Святий Валентин схвалює.

Серце — символ кохання. І справді, коли кохаєш, серце то завмирає, то б’ється, наче пташка. Кольє “Ніжне серце” з колекції Zen by Zarina Story вироблено з білого золота і прикрашено діамантами. Воно тонке й делікатне, як найніжніші, найособистіші почуття. Така прикраса — також чудовий подарунок до Дня всіх закоханих.

Смартфон vivo, що змінює колір

Оновити смартфон – гарна ідея. Подарувати новий гаджет коханій людині – ще краща. vivo створили смартфон V23, який не просто задовольняє усі потреби сучасної людини, а й дарує дійсно нові емоції, адже під впливом ультрафіолету від сонячних променів, смартфон змінює колір. Потрійний об'єктив основної камери та фронтальна камера з автоматичним підсвічуванням допоможуть не пропустити радісні моменти та поділитися якісними знімками в інстаграмі. 

Завдяки додатковій оперативній пам’яті смартфон vivo V23 дозволяє зручно користуватися різними додатками одночасно, а завдяки великому об'єму внутрішньої пам'яті - легко зберігати усі фото та відео. Обирайте колір "Сонячний спектр" або "Зоряний пил" відповідно до вподобань свого партнера! 

Holiday Scent Box із лімітованим ароматом True Love від сімейного бренду парфумів PERFI

Справжнє кохання – це сплетення ніжного тепла та крижаних голок, м'якої ласки та пристрасного тиску. Таке саме плетіння відчуттів та ароматів знайшло своє відображення у святковому наборі Holiday Scent Box, до якого входить дифузор, парфуми для текстилю, три travel-свічки та два мінідифузори. Основні ноти аромату — півонія, яблучний джем, просекко, до яких додаються фінальні акорди квітів шипшини та рожевої замші. 

 

Пристрій Lenovo

Якщо не можете уявити коханого чи кохану без ноутбука під рукою, нехай він завжди нагадує про вас! 14-дюймові ноутбуки YOGA Slim 7 та 7і від Lenovo у повністю металевому корпусі вагою від 1,4 кг поєднують у собі стильний дизайн та тривалу продуктивність. Акумулятор забезпечує до 19 годин автономної роботи — цього вистачить на переліт із Лондона в Сінгапур. А коли необхідно буде підзарядитись, технологія Rapid Charge Pro дозволить відновити 50% заряду всього за пів години.

Плавність ліній, ультратонкий (лише 14,9 мм) профіль, стильний корпус у сірому чи ліловому кольорах — ноутбук приваблює з першого погляду. YOGA Slim 7 та 7і розроблені для того, щоб зробити життя простішим за допомогою розумних можливостей, що заощаджують час. Створювати контент, проводити стрим у високій якості — продуктивності ноутбука вистачить для втілення творчих ідей. З цим ноутбуком дані будуть захищені: їх шифрує криптографічний код TPM 2.0. 

Serena 1881

Найкращий подарунок — це настрій. А от який настрій подарувати — це залежить від вас. Обираючи італійське ігристе Serena 1881, ви даруєте легкість, впевненість та незалежність. Ви даруєте присмак традицій та стійкість. Ви даруєте рішучість. Адже досвід Serena 1881 говорить: ви перемагаєте там, де ви більш рішучі, ніж інші.

 

Кожен ковток цього вина розкриває неповторний смак та елегантність – саме таким воно було задумано венеціанською родиною Serena 140 років тому.


Читайте також: Dior присвятили капсулу до Дня святого Валентина грецькому богу кохання Еросу

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).