Аліна Паш зняла свою кандидатуру з участі у "Євробаченні" — 2022

Новости
16.02.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Через хейт та загрози у Мережі
ПОДЕЛИТЬСЯ

Аліна Паш зняла свою кандидатуру з участі у пісенному конкурсі "Євробачення" – 2022. Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в інстаграмі. Команда співачки обіцяє незабаром зв'язатися з телеканалом "Суспільне" та підписати всі необхідні документи.

"Я громадянка України, я дотримуюсь законів України, стараюсь нести традиції та цінності України у світ. У що вилилась ця історія — це зовсім не те, що я закладала у свою пісню.

Я артистка, а не політик. У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів, аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж, погрозам. А також абсолютно неприйнятним формулюванням, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України.

Я не хочу цієї віртуальної війни та хейту. Головна війна зараз — це зовнішня, яка прийшла в мою країну у 2014 році. Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем, я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі "Євробачення". На жаль. Мені справді дуже жаль.

Окремо хочу подякувати всім, хто мене підтримує та допомагає, хто чує мою пісню і важливе повідомлення, а не плітки про мене. Дякую! У нас із вами історія продовжується, і нам вирішувати, якою вона буде. Єднаймося! Зараз це важливо як ніколи!" — пише Аліна Паш.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Alina Pash (@alinapash)

Нагадаємо, Аліна Паш з піснею "Тіні забутих предків" здобула перемогу на конкурсномі відборі "Евробачення" з різницею в один бал з гуртом Kalush. Після оголошення результатів на співачку обрушився шквал хейту та погроз. 

 

Читайте також: Аліна Паш здобула європейську премію Music Moves Europe Awards — 2022

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).