Гардероб Михайла Крупіна

Стиль
17.02.2022
ТЕКСТ: ЮРіЙ АМОСОВ
Дженджуристий, хуліганський, з іронією та тонким гумором
ПОДЕЛИТЬСЯ

Михайло Крупін – яскравий нонконформіст українського репу та легенда андеграундної сцени. У 2019 році разом зі своїм гуртом «Корупція» під досвідченим крилом Юрія Бардаша він випустив альбом «Журавлі», який і відкрив музиканта широкій аудиторії. Окрім іншого, дженджуристий, хуліганський, з іронією та тонким гумором гардероб Крупіна – пряме продовження його філософії, якій ми симпатизуємо та додаємо в улюблені музичні добірки.

Бомбер, сорочка — Maison Kitsune, окуляри — Persol Костюм, водолазка — Roy Robson, туфлі Prada, окуляри — вінтаж

ПРАВИЛА шопінгу

Улюблені місця для шопінгу?

Улюблених місць я не маю, однак є суворе правило: шопінг має бути швидким. Щоб я прийшов, усе одразу поміряв, купив і втік, не розтягуючи це задоволення.

Чи робиш спонтанні покупки?

Певно, роблю, коли вподобаю якусь річ. Забіг, купив, вибіг. Головне – робити все швидко. Іноді потім знаходжу таке добро й думаю «Боже, навіщо?», проте найчастіше це правильні покупки.

Яка покупка була найбільшою та найбажанішою?

Найдорожча обнова – автівка, та вона не була заповітною. Люблю рідкісні гітари. Свою найпершу електрогітару, яку в дитинстві поставили за шафу, якось знайшов і відреставрував. Реставрація коштувала втричі дорожче, ніж сама гітара в Радянському Союзі. Але це було дуже бажане вкладення. Я довго й нетерпляче чекав на неї.

Про прикраси: що носиш щодня, а що тримаєш для особливих випадків?

Ношу зірку Давида на ланцюжку. Це моя єдина постійна прикраса.

Костюм, сорочка — Boss  Спортивний костюм Adidas & Wales Bonner, перстень — вінтаж

Чи маєш власні маленькі колекції?

Ні, ще не встиг щось почати колекціонувати. Люблю різні вінтажні окуляри – японські, німецькі. Набридає ходити в одних і тих самих.

Яким видам взуття віддаєш перевагу? І яка пара найзручніша?

Усе моє взуття зручне. Це його основна характеристика. Дуже люблю кросівки і, як правило, Nike. Звісно, іноді ходжу в черевиках, із улюблених – три пари Fred Perry. Часом ношу легкі кеди.

Снікери чи лофери?

У повсякденному житті, звичайно, краще снікери. Однак усе залежить від місця. Хоча на тусовку байдуже в чому йти, неминуче заллють алкоголем.

Спортивний костюм Adidas & Wales Bonner, кросівки Adidas, перстень — вінтаж Гітара Electric Parlour By Litvyn Сustom

ПРО РЕЧІ та захоплення

Як на твій гардероб впливають робота й хобі? Які в тебе зараз улюблені заняття?

На мій гардероб може вплинути лише те, що беруся малювати олійними фарбами – тоді я вдягаю фартух. (Усміхається). На сцену вдягаю костюм-трійку, маю їх кілька, й змінюю по черзі.

На що ти звертаєш увагу, знайомлячись із людиною?

На інтелект насамперед. Щиро кажучи, на одяг зазвичай не зважаю. Якщо знайомлюся з дівчиною по роботі, то звертаю увагу на манікюр.

 Піджак Muse, штани Les Deux, футболка — мерч музикальної групи «КОРРУПЦИЯ», туфлі — вінтаж, від дідуся Михайла Платівка «КОРРУПЦИЯ», альбом «ЖУРАВЛИ». Окуляри Persol, парфюм Tom Ford Tuscan Leather


Найдорожчі речі для тебе?

Це мої старі речі з дитинства, які досі зберігаю: светри, дідусів піджак. Платівки зберігаю. The Beatles, антології рок-н-ролу, олдскульний фанк.

Що для тебе нині означає одяг?

На мою думку, одяг має використовуватися за своїм призначенням. Він може бути для роботи, для виступів, для гастролей, для звичного життя на щодень. У мене свій дрес-код і свої правила. Люблю м’які комфортні речі, особливо в дорозі чи мандрівках. Одяг як поняття – це мій певний skin (шкіра), який змінюється залежно від ситуації. Проте також одяг – це одяг. (Знову сміється).

 

Стиліст: Настя Романова

Грумінг: Марія Реутова

Продюсер: Діана Мельникова

 

Читайте також:

Гардероб Міши Кацуріна

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).