Джиммі Феллон закликав світ підтримати польові кухні шефа Хосе Андреса в Україні

Новини
02.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
В ефірі американського прайм-тайм-шоу
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американський телеведучий Джиммі Феллон закликав світову спільноту підтримати благодійні польові кухні шефа Хосе Андреса, які наразі розміщені в Україні. До громадян ведучий звернувся під час популярного вечірнього шоу The Tonight Show.

"Якщо відбувається якесь лихо, Андрес завжди там, він годує людей. Зараз він перебуває в Україні. Це розриває мені серце. І це водночас неймовірно. Ми можемо допомогти йому, підтримавши його організацію WC Kitchen. Якщо можете, пожертвуйте їм гроші", – говорить Джиммі Феллон.

Відзначимо, іспансько-американський шеф Хосе Андрес розмістив польові кухні на кордоні України з Польщею. Він та його команда годують українських біженців, що змушені покидати територію країни через вторгнення Росії.

Хосе Андрес відкрито засуджує політику та режим Путіна. "Усім, хто зараз підтримує Путіна, має бути соромно. Усім, хто каже, що Путін хороший лідер, – вам має бути дуже соромно", – вважає шеф.  

Читайте також: Додаток Yakaboo відкрив безкоштовний доступ до своїх книжок

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).