Крістен Стюарт підтримала українців під час Independent Spirit Awards, а ведучі церемонії закликали путіна "йти додому"

Новини
07.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Дослівно це звучало: "Fuck off і йди додому, путін"
ПОДЕЛИТЬСЯ

В ніч з 6 на 7 березня в США пройшла церемонія нагородження 37-ї кінопремії Independent Spirit Awards. Захід став ще одним приводом для селебріті висловити свою підтримку українцям, що борються за незалежність власної країни. Однією з тих, хто висловився проти російської агресії, стала Крістен Стюарт.

Зі сцени зірка фільму "Спенсер" заявила, що світ має стояти на стороні України. За словами акторки, українці борються за те, що й символізує премія Independent Spirit Awards, – за незалежність, свободу вираження поглядів та людяність.

"Ми виступаємо за сотні тисяч людей, які тікають від цієї війни, як українців, так і представників інших національностей, які позбавлені безпечної гавані", – промовила Крістен Стюарт.

Українців, у свою чергу, підтримали й ведучі церемонії. На відміну від Стюарт, вони були ще рішучішими у своїх висловлюваннях. Нік Офферман та Меган Маллалі показали зі сцени середній палець та закликали путіна "йти додому".

"Я думаю, що ми говоримо за всіх тут, коли кажемо, що сподіваємося на швидке та мирне вирішення проблеми. Fuck off", – говорить Меган.

Читайте також: Аби пояснити іноземцям, що відбувається: Топ-20 фільмів про контекст подій в Україні

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).