Дженніфер Еністон підтримала українських жінок: "Ви – неймовірні, і весь світ за вас"

Новини
09.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
У Міжнародний жіночий день
ПОДЕЛИТЬСЯ

Учора, 8 березня, Дженніфер Еністон опублікувала інстаграм-пост, який присвятила жінкам з України. На своїй сторінці знаменитість поділилася серією фотографій з жінками-солдатами, військовими журналістками та волонтерками. У підписі акторка серіалу "Друзі" захоплюється їхньою сміливістю та відданістю.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Думаючи про жінок і дівчат в Україні та в усьому світі, які сьогодні героїчно борються за свою країну і народ — як солдати, як матері, як організаторки, як опікунки біженців, як протестувальниці, як журналістки... Цим жінкам, які ризикують своїм життям в Україні та у сусідніх країнах: ви – неймовірні, і весь світ за вас", — підписала фото Дженніфер Еністон.

Також зірка закликає своїх фолловерів жертвувати кошти українській армії через фонд "Повернися живим", підтримувати польові кухні World Central Kitchen, донатити в організації Care та "Червоний Хрест Україна".

 

Читайте також: Перша леді України Олена Зеленська опублікувала відкритий лист до глобальних ЗМІ

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).