Акторка Емілія Кларк створила дроп футболок, аби зібрати кошти на допомогу Україні

Новини
11.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Модний спосіб підтримати
ПОДЕЛИТЬСЯ

Акторка Емілія Кларк разом із дизайнером Чарлем Макесі розробили дизайн футболок. Це благодійний дроп, з продажу якого усі кошти перерахують неприбутковій організації Choose Love, яка займається вирішенням проблем біженців з України.

Вартість кожної футболки — £ 20, і придбати її можна за посиланням. Кларк також вказала в дописі два корисних фонди. Один — для directrelief.org — працює лише на території Америки та співпрацює напряму з Міністерством здоров’я України, закуповуючи необхідні медикаменти. Інший – британський фонд Disaster Semergency Committee, який спеціалізується на швидкому реагуванні у випадку катастроф. Перераховуючи кошти в цей фонд, ви допомагаєте біженцям з України водою, їжею, житлом та медичним забезпеченням.


"Ми з Тедом пишаємось тим, що підтримуємо Україну. Як і неймовірна, красива команда з мого останнього проєкту. Ці футболки — найбажаніший подарунок, який я коли-небудь мала честь дарувати. 
Моє серце розривається разом із багатьма іншими через страждання, біль, розбиті долі українців", — додала Емілія Кларк.

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений користувачем @emilia_clarke



Читайте також: Макс Барських заборонив використовувати свою музику для російського контенту

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).