Поцупити російський танк онлайн: випустили нову гру, натхнену українськими фермерами

Новости
17.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Не крадіжка, а турбота про господарство
ПОДЕЛИТЬСЯ

Пошуковий запит "Як знищити російський танк в домашніх умовах?" став цілком звичним за 22 дні повномасштабної війни. Західні медіа підкорили історії про те, як українські фермери забрали ворожий танк на тракторі, цигани на Херсонщині вивезли техніку окупанта на металобрухт, а киянка збила дрон банкою з солоними помідорами.

Все це надихнуло міжнародних розробників створити онлайн-гру Farmers Stealing Tank

"Вкради танк без пального і занеси у свій сарай" — інструкція від творців гри. Під звучання гопака треба тиснути на WASD або стрілки для керування на клавіатурі. По полю розкидали горілку Nemiroff, вона підвищує швидкість трактора за 10 секунд у 2 рази. Грати можна у відкритому браузері, доступно три життя. 

"Ніколи не питайте у жінки про її вік, у чоловіка — про зарплатню, а в українського фермера — звідки у нього танк", — пишуть у коментарях. 

Користувачі просять додаткової потужності, як у грі Play for Ukraine, щоб порушувати роботу російських комп’ютерів. До ідеї можуть дослухатись, а поки що розробники закликають допомагати українським сиротам через сайт oasukraine.org

 

Читайте також: Нові можливості: В Україні легалізували криптовалюту

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).