На аукціоні у Лондоні продають унікальну антивоєнну картину Бенксі. Кошти передадуть в "Охматдит"

Новини
21.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Віддадуть всю суму
ПОДЕЛИТЬСЯ

На аукціон у Лондоні виставили антивоєнну картину Бенксі — Вanksy’s CND Soldiers, unsigned. Зробили це анонімно і заради благодійності.

Тихий аукціон проводять для "Охматдит" — найбільшої дитячої лікарні України. 

«Незважаючи на активні обстріли та авіаудари Російської Федерації, спеціалісти "Охматдиту" продовжують залишатися в Києві для захисту та лікування дітей і поранених, яких доставляють до лікарні. Завдяки самовідданій роботі лікарів своєчасна медична допомога надається пацієнтам у повному обсязі, а зібрані кошти забезпечать продовження цієї важливої роботи», — повідомляє Міністерство охорони здоров'я.
Всі виручені кошти передадуть "Охматдиту" після 27 березня 2022 року, по закінченню торгів. Наразі сума починається від 20 тисяч фунтів стерлінгів.

За 26 днів російсько-української війни загинуло 115 дітей, ще 148 поранені. До НДСЛ "Охматдит" привозять тяжкохворих; поранених дітей, чиї батьки загинули на їхніх очах; дорослих, чиї домівки знищили ракети. Вони вдячні всім благодійникам.  

 

 

Читайте також: "Жителі Києва": Дивіться серію портретів людей, які залишилися у столиці

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).