Володимира Зеленського назвали найвпливовішою людиною Європи

Новини
23.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
За версією читачів видання Politico
ПОДЕЛИТЬСЯ

Міжнародне політичне медіа Politico провело опитування «Вибір глядачів», аби визначити найвпливовішу людину в Європі. У ньому обрали Володимира Зеленського.

Питання «Кого ви вважаєте найвпливовішою людиною Європи?» ставлять читачам щороку. У грудні список Politico-28 очолив прем'єр-міністр Італії Маріо Драґі. Проте у березні рейтинг оновили й обрали президента України:

«Ми запропонували внести зміни до списку через вторгнення росії в Україну, а також значні геополітичні та економічні зрушення».

Один з учасників опитування назвав Зеленського «маяком надії», що прагне до миру та демократії. Відеозвернення президента до парламентів світу змінило політику багатьох держав, сказали читачі.

Під час опитування люди заявили, що варто створити антирейтинг і додати до нього путіна.

«Ніхто не знає політики так, як POLITICO» – пояснює гасло американського медіа з політичної журналістики, яке висвітлює новини всього світу. Вони розповідають, «хто керує політичною погодою» і приймає важливі рішення. 

 

 

Читайте також: Крок назустріч: Україну прийняли до мовного простору ЄС

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).