Орландо Блум приїхав у Молдову, аби підтримати українські сім’ї

Новости
24.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Як посол UNICEF
ПОДЕЛИТЬСЯ

Орландо Блум відвідав Молдову. Актор прибув у країну, щоб допомагати українським вимушеним біженцям. Візит Орландо Блума відбувся у рамках благодійної програми організації UNICEF. Про це британський актор розповів на своїй сторінці в інстаграмі.

На опублікованих знімках Орландо бавиться з українськими дітьми, обіймається з ними та складає конструктор у вигляді жовто-блакитного серця.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Orlando Bloom (@orlandobloom)

"З початку війни в Україні одна дитина стає біженцем майже кожну секунду. Я перебуваю в Молдові разом з UNICEF і зустрічаюся з сім'ями, які були змушені залишити свої домівки у пошуках безпеки. Діти в Україні та за її межами потребують будь-якої допомоги, яку ви можете надати", — підписав публікацію Орландо Блум.

Відзначимо, з початку російського вторгнення в Україну в Молдову були вимушені перебратися близько 400 тисяч українців. Загалом цифра вимушених біженців перейшла за 3,5 мільйони.

Читайте також: Джон Бон Джові виклав відео, як одесити укріплюють місто під пісню It's my life

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).