Міжнародна телевізійна премія "Еммі" — 2022 не прийматиме до участі проєкти з росії

Новини
29.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Без російських програм
ПОДЕЛИТЬСЯ

Комітет премії "Еммі" — 2022 відмовився розглядати російські проєкти через війну в Україні. Заяву прийняли у Міжнародній академії телевізійних мистецтв і наук.

Цього року вилучать "усі програми, створені та/або спільно вироблені російськими компаніями; всі програми, спочатку створені для російського каналу, мережі або потокової платформи", — пишуть у заяві організації.

1 березня у комітеті призупинили членство всіх російських осіб і зв’язки з російськими компаніями. З ради директорів виключили росіянина Михайла Солодовникова, власника T&R Prods. Також зі списку вилучили всіх причетних до рф: "Наші думки — з народом України та всіма, хто безпосередньо постраждав від вторгнення Росії до незалежної держави. Ми молимося про якнайшвидше припинення цього трагічного конфлікту".

"Еммі" вважають еквівалентом "Оскара" серед телевізійних програм. Участь можуть брати проєкти, створені за межами США. Нагороду присуджують з 1969 року у 16 категоріях.

 

 

Читайте також: Слухайте: Scorpions змінили рядок у своєму хіті Wind of Change. Замість москви – Україна

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).