Джамала на сцені польської церемонії Wiktory 2021 і нагорода Володимиру Зеленському

Новости
01.04.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Українська співачка виконала пісню «1944» під час премії Телевізійної академії Польщі та вручила спеціальну нагороду президенту України
ПОДЕЛИТЬСЯ

31 березня у Варшаві відбувся гала-вечір премії Wiktory 2021. Розпочалася церемонія з ноти підтримки українського народу, який уже другий місяць бореться з російською агресією. Відкрила вечір співачка Джамала, яка виконала пісню «1944». А окрім слів підтримки, оргкомітет нагородив Володимира Зеленського спеціальною премією. 

Статуетка Superwiktory 2021 була вручена на знак солідарності Польщі з Україною в боротьбі з Росією. Отримав нагороду міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба з рук Джамали. 

«Мені випала честь презентувати нагороду від польського народу нашому президенту. Людині, яка надихає всіх нас на захист нашої свободи та країни. Людині, яка сьогодні проявляє виняткову мужність, коли ми всі так цього потребуємо!» — прокоментувала Джамала.

Wiktory – nagrody — нагорода Телевізійної академії, що присуджувалась у 1985–2014 роках видатним особистостям Польщі в галузі телебачення. Після тривалої перерви цього року премію вручили знову. 

 

Читайте також: 

Ед Ширан, Джамала, Том Оделл та інші на благодійному концерті на підтримку України

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).