Кріштіану Роналду та Джорджина Родрігес втратили новонародженого сина

Новини
19.04.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Під час пологів
ПОДЕЛИТЬСЯ

У футболіста Кріштіану Роналду та його дівчини, моделі й актриси Джорджини Родрігес, помер новонароджений син. Знаменитості чекали двійнят, проте хлопчика не вдалося врятувати під час пологів. Дівчинка залишилася живою. Про це Кріштіану Роналду розповів на своїй сторінці в інстаграмі.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"З глибоким сумом, ми повідомляємо про те, що наш малюк помер. Лише народження нашої дівчинки дає нам сили пережити цей момент завдяки долі надії та радості. Ми хотіли б подякувати лікарям та медсестрам за надану допомогу й підтримку. Ми спустошені та просимо про конфіденційність у цей дуже важкий час. Наш хлопчик, ти наш янгол. Ми любитимемо тебе вічно", — діляться горем зіркові батьки.

Відзначимо, що про свою вагітність Джорджина Родрігес розповіла у жовтні минулого року. Для знаменитості ця вагітність була вже другою. Восени 2017 року вона народила спільну з Кріштіану доньку. Також у футболіста є ще троє дітей, від сурогатних мам.

Читайте також: В Україні створили комікс для дітей, який пояснить, як поводитися з вибухонебезпечними предметами

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).