Кохання з першого погляду: Ruslan Baginskiy представили патріотичний дроп бейсболок

Новости
20.04.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Прибуток від продажів піде на підтримку української армії
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ruslan Baginskiy представив спеціальний дроп, до якого увійшли бейсболки у жовтому та блакитному кольорах. Кожен аксесуар доповнюється вишитим вручну українським прапором. Усі бейсболки були вироблені в Україні в умовах повномасштабної війни.

Команда бренду зазначає, що новий дроп аксесуарів допоможе продемонструвати солідарність з українським народом. Крім того, прибуток від продажу колекції Ruslan Baginskiy передадуть до Благодійного фонду Сергія Притули. Організація займається закупкою екіпірування, обладнання, медичних засобів і транспорту для українських військових.

"Блакитний та жовтий... коли окремо – лише два кольори, разом вони – символ. Символ свободи, сміливості, стійкості й незламності. Зараз вони "звучать" впевненіше й гучніше за багатьох людей, біколор з прапора нації став міжнародним символом цінностей, які світ розділяє", — говориться у заяві бренду.

Передзамовлення на бейсболки вже відкрито на офіційному сайті Ruslan Baginskiy.

 

Читайте також: Образ дня: Мей Маск примірила сукню-вишиванку українського бренду

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).