Росія на продаж: Грузинські художники запустили NFT-проєкт, в якому "розпродають" шматки країни-окупанта

Новини
21.04.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Прибуток перерахують Міністерству цифрової трансформації України
ПОДЕЛИТЬСЯ

Команда грузинської креативної компанії Leavingstone запустила NFT-проєкт "росія на продаж". У рамках нього вони розпродають токени — території росії. Проєкт був створений на підтримку України, тому деякі частини країни-окупанта доповнюються жовто-блакитними гербами.

Кожен бажаючий може придбати NFT на офіційному сайті проєкту "росія на продаж", обравши одну або декілька територій. Прибуток креативники перерахують на гаманець Міністерства цифрової трансформації країни.

"У відповідь на російську імперіалістичну агресію ми вирішили назавжди продати російські території. путін відомий тим, що захоплює землі інших країн. Тож давайте дамо йому відчути те саме", — говорять автори проєкту.

Зупинятися лише на територіях росії у Leavingstone не планують. Далі художники створять NFT кремля, путінського бункера та останкінської вежі. Пізніше креативники планують взятися і за зображення самого путлера.

Читайте також: Гурт Florence + The Machine представив кліп на пісню Free, його зняли у Києві

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).