Про страх помилок: Слухайте "Обійми" — першу україномовну пісню Dantes

Новости
29.04.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Особиста історія
ПОДЕЛИТЬСЯ

Dantes випустив свою першу україномовну пісню. За словами співака, перейти на українську мову він довго боявся через страх помилитися. Новий трек допоміг артисту забути про переживання. Крім того, знаменитість сподівається, що пісня допоможе й тим, хто зараз вагається через боязнь вимовляти слова неправильно й виглядати "безглуздо".

"Сьогодні я, як і багато моїх російськомовних знайомих, переходжу на українську. І я точно знаю, що серед них існує проблема – це страх перед невдачею і помилками, страх сказати щось не те і не так.

Тому я написав цю пісню, сидячи вдома і вивчаючи акаунти своїх друзів та інших артистів, які раніше спілкувались російською.

Цим треком я хочу підбадьорити всіх, хто намагається, докладає зусиль і йде цим шляхом. А тим, хто досі боїться перейти на українську, я хочу сказати: "Друзі, нічого страшного в цьому немає. З мене жодного разу не посміялись, а навіть навпаки — такої підтримки я ще ніколи не мав", — зізнається Dantes.

Пісню Dantes записав разом із саунд-продюсером Ігорем Кириленком онлайн. Разом із треком на YouTube-каналі артиста з’явилося і відео – це кадри, які ввійшли до проєкту “Мам, я роблю бізнес”, з усіх куточків України, а також ті, що не увійшли до нього.

Читайте також: Інстаграм-реальність: Віртуальна українська блогерка Astra Starr розповідає світові про війну в Україні та допомагає армії

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).