Бренд CHAKSHYN представив благодійний проєкт THE CAPITAL OF FREEDOM

Новини
05.05.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
"Описати словами, що відбувається навколо, просто неможливо"
ПОДЕЛИТЬСЯ

CHAKSHYN представили спеціальний благодійний дроп футболок THE CAPITAL OF FREEDOM. Усі виручені від продажу кошти бренд розділить між фондом "Таблеточки", що допомагає онкохворим дітям, які залишилися в Україні, некомерційною організацією Helping.To.Leave, яка займається питаннями біженців, і фондом Care For Kids Now, що підтримує дитячі будинки в Одесі та області.

«Описати словами, що відбувається навколо, просто неможливо. В умовах, що склалися, ми прагнемо допомагати й бути корисними по максимуму. Наша робота не виняток і ще один спосіб виразити солідарність з усім українським народом, — коментують дизайнери. — Цей проєкт наповнений любов'ю та повагою до своєї країни, але «столиця свободи» — це не про точку на карті. Це про місце поза часом та простором. Це символ свободи, яка назавжди у наших серцях».

Зйомка колекції проводилася онлайн, а моделлю виступила давня подруга бренду — співзасновниця LBK Production Дарина Бодю. Придбати футболки з доставкою по всьому світу можна на офіційному сайті CHAKSHYN.

 

Читайте також: 

"Нові норми — це як?": Kachorovska показали весняний маніфест, знятий до початку повномасштабної війни

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).